Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta věc s obrnou je zajímavá. 

Chtěla jsem dát před pár dny přeočkovat dítě, jak to požaduje očkovací plán. Dětský doktor mě odmítl přijmout, že prý má "stop". Nevysvětlil, co znamená jeho stop, proto už naším doktorem není. Šla jsem tedy k praktickému lékaři, který vakcinu objednal s tím, že se to musí rozdělit na dvě dávky, protože vakcina proti OBRNĚ není momentálně k dostání. Naočkuje prý ty zbylé nemoci a s tou obrnou časem uvidíme. 

Bydlím v Bavorsku... :-/

Ať si to každý přebere, jak chce.

6 0
možnosti

O víkendu jsem byla v Krakově, a tak mohu vaše videa podepřít osobním zážitkem, neb jsem viděla (a slyšela) demonstrující kráčet historickým centrem. Vpředu policisté se zbraněmi, po stranách policisté s pendreky, demonstranti v ukázněném tvaru. Vpředu velký transparent "Stop islamismu", nesli ho mladí kluci, kteří provolávali propolská a prokatolická hesla, zbytek průvodu byl tichý a tvořili ho takříkajíc "normální lidé", žádné holé lebky jsem neviděla. Nedokážu odhadnout, kolik lidí demonstrovalo, odhadem několik stovek, možná i tisícovka...

7 0
možnosti
Foto

Jen pro informaci, protože když autor smaže nějaký komentář, tak se často spustí řev, že se bojí. Já smazal komentář kohosi, kdo zalitoval ,že počet ušlapaných v Mekkce byl nízký. Je proti mému přesvědčení, radovat se ze smrti či litovat že počet mrtvých nebyl vyšší. Nic na tom nemění fakt, že ti mrtví se hlásí k čemusi, co odmítám a považuji za nelidské. Já se vymezuji proti doktríně a né proti lidem, kteří jí propadli.

0 0
možnosti

Tyhle kecy našich prudce inteligentních bosů co řídí tento prohnilý stát znám už nazpaměť , velice dobře si pamatuji Rumla když říkal že drogy k nám nemaj šanci proniknout, podobnej výtečník pravil že AIDS maj pod kontrolou a že na hranici se zastaví a mohl bych pokračovat výčtem blábolů kterými nás naše vedoucí strana a koalice častuje ale bylo by to příslovečné házení hrachu na zeď takže nám zbývá než skřípět zuby a doufat že jednou se k nám dostanou mimozemšťané kteří budou vstříčnější k prostému lidu a hlavně ho nebudou vykořisťovat a v kontextu tohoto mi připadaj komančové i přesto jaká svinstva dělali jako lidumilové teda alespoň tolik nekradli. Jediný co vím naprosto bezpečně že uprchlíky nezvládneme protože po zkušenostech s našimi nepřizpůsobivými občany které se snažíme integrovat do společnosti již od roku 1918 bez viditelného úspěchu se nám to rovněž nepovede, nemoci které neznáme skoro s jistotou poznáme, trestné činy stoupnou skoro jistě o 100 % a drogová závislost našich občanů rovněž. Pokud tohle naše vláda nevidí nemá právo na existenci i když musím připustit že jich se to vůbec netýká protože jsou chránění bandou bodygárdů, policie a vojska.

8 0
možnosti

Co s tím má společného obrna? Pokud jste očkovaný, tak Vás to nemusí trápit, ne?

1 7
možnosti
Foto

Tak přemýšlím, kolik cynismu musí mít v sobě někdo, aby napsal takovou nehoráznost, jakou jste napsala v komentáři vy.

5 0
možnosti

Nebuďte pořád tak smrtelně vážný.

0 3
možnosti

Blogere díky za odkazy na polské protesty, jeden se nestačí divit, jak je možné, že naše "média" o tomhle mlčí....;-€RvEURv

27 0
možnosti

Je zapotrebi nejen demonstrovat, ale je zapotrebi taky jednat. Vetsina migrantu nebyla v besprostrednim nebezpecim zivota. Byli v Turecku.  Proto taky nezaslouzi azyl. Z lasky k bliznimu lze udelit povoleni k pobytu, ktery se musi kazdym rokem obnovit.  Migranti zmiznou z nasi republiky jako para.

13 0
možnosti

...... nějak se jim ten společnej evropskej dům bortí, - v posledním štoku enem bordel a chaos, v mezipatrech temu dávaj nálepku demokracie, humanity a solidarity a v přízemí z teho všeci zvracej !R^

14 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy