Další zbytečná smrt

Zatímco celý svět řeší Afghanistán a totální krach války proti teroru, existuje ve světě místo, kde se s terorem setkává  obyvatelstvo dnes a denně, protože má zkrátka teroristy za nejbližší sousedy.

Zatímco v Afghanistánu neschopnost jednoho starce potýkajicího se zřejmě se stařeckou demencí způsobila katastrofu, jejíž následky budeme pociťovat v nejbližší budoucnosti, Izrael, který je místem o kterém píšu, který bohužel sousedí s pásmem Gazy, pociťuje katastrofální důsledky teroru dnes a denně.

Hamas, který pásmo Gazy ovládá nemá zájem na míru a nemá ani zájem na spokojeném, klidném a pohodlném životě vlastního obyvatestva. A tak, když zrovna nemá k dispozici rakety, které by na sousedy odpaloval, útočí pomocí kamenů, zápalných láhví a výtržností na hranicích. Každý den, bez ohledu je li svátek a hlavně bez ohledu na fakt, že každý den přejíždějí hranice mezi Izraelem a Gazou desítky, možná stovky kamionů, s tunami pomoci pro strádající obyvatelstvo tohoto kousku světa. To ale Hamas nezajímá. Jeho teroristické zrůdy totiž mají prostředků dost, jelikož ruka mezinárodních organizací je nadmíru štědra a miliony Dolarů a Euro putuje k těm největším gangsterům tohoto světa.

Hranice s Gazou je dobře střežená, proti tomu, aby do Izraele zrůdy pronikaly. Bohužel, tato ochrana občas přináší i smutnou daň v podobě ztracených životů. 

Barel Hadaria Shmueli. Jen málokdo v České republice toto jméno zná. Fotku zde dát nemohu. Bohužel. Nesmím. Ale na přiložených videích uvidíte tvář obránce bezpečnosti dětí, žen a starců v Izraeli. Člena pohraniční hlídky Izraele, který byl minulý týden zasažen do hlavy střelou z pásma Gazy, kterou vypálila hyena, zbabělec, bezcharakterní lidská bestie. Na následky zranění, Barel Hadaria Shmueli zemřel.

Další nesmyslá smrt. Ve jménu nenávisti. Podporované penězi EU, penězi z USA. Mimochodem, pro ty, co neustále lamentují nad tím, že se cosi platí z jejích daní, tak i z vaších daní jdou peníze teroristům na takzvaných palestinských územích.

Nenašel jsem v českých sdělovacích prostředcích informace o vraždě Barela Shmueliho. Zato se jako titulní zpráva idnes objevil nenávistný plivanec na Netanyahua.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | úterý 31.8.2021 15:26 | karma článku: 32,27 | přečteno: 1083x