Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^  mám s islámem své zkušenosti, které když napíši sem na Id nes, tak jsou smazány jako nekorektní. Jakkoliv píši jen pravdu, pravda není to, co se s ohledem na islám v EU a ve světě nosí. Až si pravdu dokážeme přiznat, nazveme věci pravými jmény, pak třeba dojde ke změnám. Zatím to vidím zle. Uvidíme co bude až bude nadpoloviční většina lidí vyznávajících např. v Belgii, a dojde "jen" k zákazu vánočního stromku, protože to někoho pobuřuje....to už bude pozdě.

0 0
možnosti
KM

K79a81r13e17l 20M48a81s65e65k

20. 2. 2015 10:42

Ta lež o zákazu vánočního stromku už byla stokrát vyvrácena.

0 0
možnosti
MK

U nás je islám podporovaný ze SA a to není dobré. Zrušit registraci všem, kdo se zaštiťují Koránem bez omezení; je to návod k násilí a nenávisti. Do školních osnov zabudovat základní informace o historii a současném stavu všech hlavních náboženstvích včetně islámu.

Zastavit příliv muslimských imigrantů do Evropy, tedy i do ČR.

0 0
možnosti
Foto

Opet musim pripomenout, ze populisticke fraze jsou naprosto k nicemu, kdyz nemaji oporu v legislative. O to vam ale zrejme nejde, to by nebylo pravdepodobne tak uspokojujici jako jen rozhazovat prazdna hesla ... Kdo urci jaka podpora cehokoliv je dobra? Na zaklade ceho byste chtel rusit zminene registrace? Podnikate nejake kroky nebo mate alespon treba sebenaivnejsi navrh jakym zpusobem dosahnout toho, aby Koran byl prohlasen za to, co tvrdite? .. To je totiz dulezite a bez toho vseho jsou vsechny vase vykriky jen prazdnymi hesly ... S tim souvisi i jakakoliv uprava osnov a obsah uciva na skolach .. stejne tak pripadne zprisneni nebo zastaveni imigrace vybrane skupiny lidi ..... O tomto nepisete a mne jinde vycitate, ze nemam kloudny nazor .. parada ;-) .. Nedivte se, ze pri cteni prispevku jako jsou ty vase se jen usmivam a mrkam .. byt to zdaleka vubec smesne neni.

0 1
možnosti
Foto

Jen mala poznamka ... zadny buh si v historii nepral pohodu, klidek a porozumeni ... vzdy vyzadoval obetiny, poslusnost a za oplatku dodaval silu a odvahu k boji jeho jmenem .... a to svym zpusobem i ten Buh, o kterem mluvi dnes vetsina Evropanu, krestanu ....

1 2
možnosti
Foto

A k tomu jste došel jakou cestou? Přes Sydney a Kuala Lumpur?  Nebyli to spíše lidé, kteří ty oběti a poslušnost vyžadovali jménem božím? Anebo snad máte na nejvyššího přímý skype nebo facebook?

0 0
možnosti
PF

"… jsou jen zájmovou činnosti skupin, ve kterých mají lidé stejné, či podobné názory."

"… členové se scházejí aby si poplkali."

Doporučuji se podívat na krátké video jak "plkání" vypadá v praxi (není nutno stahovat, přehraje se na webu).

Provinění ženy spočívalo v tom, že šla na veřejnosti bez zahalené tváře a noh.

http://uloz.to/live/xeBFep87/no-veil-mp4

1 0
možnosti
Foto

Děkuju za reakci Pavle. Asi jste ale nečetl pozorně celý článek anebo jste nepochopil průtok mých myšlenek.  Mimochodem, hodně let tomu zpátky. znal jsem jednoho folkového muzikanta stejného jména jako máte vy. Asi by to byla velká náhoda, kdybyste to byl vy.

0 0
možnosti
KC

Nejprve musíme vyslovit základní tezi - a/ že totiž islám a hodnoty západní civilizace jsou neslučitelné. Může platit jedno nebo druhé. Za b/ z toho musíme vyvodit důsledky - chceme-li obhájit hodnoty západní kultury, musíme je odhodlaně chránit, jak to uměli naši dědové a pradědové. c/ v praxi to znamená - kdo chce žít na Západě, musí respektovat hodnoty, na nichž tato civilizace stojí. Neustálé ustupování a falešné řeči o kulturním obohacení ze strany islámu musí skončit a pokud se to imigrantům nelíbí, doporučit jim odchod. Jinak budoucnost Západu nevidím  nadějně, oheň a voda zůstanou soky na život a na smrt.

1 0
možnosti
KV

Neslučitelnost šaríy s demokracíí potvrdil i Evropský soud pro lidská práva.

2 0
možnosti
KV

Autor dělá velmi běžnou chybu. Na islám se dívá jako na náboženství, se kterým má mnohem více zkušeností - křesťanstvím. Jenže islám není jen tak nějaké náboženství. Je to velmi komplexní návod k životu, kde obecná úcta k druhému nemá místo. Svět muslima je přísně rozdělen na "muslimský" a "kafírský". A vztah muslima ke kafírům je velmi nenávistný.

2 1
možnosti
Foto

A to včetně vlastní rodiny. Rodiče, kteří své děti nevedou k islámu je nutné nenávidět. Hodně smutné jsou i rady, jak se zachovat, pokud při Džihádu - při boji proti nevěřícím (kterým jste samozřejmě dali možnost stát se muslimy a nebo se podřídit a stát se Dhimmi a když i to odmítli, je svatou povinností muslima tyto bezvěrce zničit, jejich majetky sebrat, děti a ženy zotročit,) tak pokud v boji potkáš svého otce, který např. brání tvé rodné město před nájezdem, tak je až dojemné, jak je dle islámu nutné otce ctít tak, že by jsi ho neměl zabít, pokud tě sám nenapadne, ale zdzdržovat se v jeho blízkosti a počkat na spolubojovníka, který ho zabije za tebe.

1 1
možnosti
KV

Konvička nechce zakázat islám. To ani nejde, stejně jako nejde zakázat jiné ideologie. Chce dosáhnout toho, že bude na islám nazíráno stejně jako na jiné nenávistné ideologie, například nacismus. V rámci dnešních zákonů by to například znamenalo, že jeho šíření by bylo trestné. (Stejně jako není trestné být nacistou, nemůže být trestné ani bytí muslimem.)

5 0
možnosti
JK

S vaším názorem souhalsím, ale mám tak nějak pocit, že teď je to buď sluníčkáři, nebo Konvička.

Kdyby někdo založil skupinu Náboženství jako fanklub, tak bych se hned přidal.

0 0
možnosti
MH

Martin Konvička ale nevolá po zákazu islámu a deportaci lidí s vírou v Alláha. On je schopen s nima mluvit a vysvetlovat.. asi jste to nepochopil.  Neříká, že 1,5mld lidí je spatná a zavrzeníhodná, ale vychází ze spatného presvedcení, kterému sami ani kolikrat nerozumí....

7 0
možnosti
ZB

To ovšem podle Vás Konvičku nechápou ani jeho příznivci.Na demonstracích jsou vidět cedule "islám v ČR nechceme".Islám,to jsou přece konkrétní lidé - jeho 1,5 miliardy vyznavačů ve světe,z toho cca 30 tisíc u nás.Ty chce Konvička podle Vás přesvědčovat, že věří něčemu špatnému,čemu sami nerozumí?To si mají podle něho napsat jiný Korán, který "není špatný a budou mu rozumět"....;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy