Co se mi přihodilo, při čtení blogu Petra Cvalína

Vlastně vůbec nevím, zda to má nějakou souvislost, nebo mi to přišlo na mysl jen tak, automaticky a bez větší příčiny. Však to víte, i mozek má své dny.

A tak si čtu  mudrování Petra Cvalína a jak se u mně střídají výbuchy smíchu a vzteku, najednou kouknu do kalendáře a ejhle. No jo...8. březen se blíží.

Toto uběhlo. Toho dne, 8. března 1932 se narodil pan Josef Mašín. Oslaví tedy své 85 narozeniny a já vám vážně netuším, proč zrovna u článku Petra Cvalína jsem si na něj vzpomněl. Inu, už se tak stalo a já tedy touto cestou, i když pochopitelně šance, že čte blogy nějakého bambuly z Kanady, hřejícího si kostru na Floridě, je mizivá, tedy chci mu touto cestou popřát vše nejlepší a ať mu ještě dlouho slouží zdravíčko.

Tak si říkám, ještě že ten článek pana Petra Cvalína vyšel. Jinak bych na toto významné výročí mohl zapomenout  A tak s vděčností posílám jako reakci panu Cvalínovi kolegiální radu :

Až zase příště budete psát o těch, kdo nesou vinu za rozpoutání druhé světové války, vzpomeňte si na jména Riebbentrop a Molotov. A zkuste si o nich něco přečíst. Je to tuze zajímavé a poučné čtení.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | sobota 4.3.2017 8:30 | karma článku: 32,08 | přečteno: 1356x