Člověk míní, doba a dějiny mění

a tak, když má, od přirození horká hlava vychladla, usoudil jsem že není zrovna rozumné vyklizet bojiště a nechávat tak dobré kolegy a čtenáře napospas různým šiřitelům bludů a zloby. Například antisemitům a nepřátelům Izraele...

kteří jistojistě křepší radostí nad zlovolným útokem vedeným z Libanonu na území Izraele a pěstičkama hrozí směrem k Hlavnímu městu, kterým byl je a navždy zůstane Jerusalém

Anebo levičákům různých druhů a poddruhů, kteří s božskou úctou sledují vysílání zpravodajství ČT 1, kde večer co večer svá moudra šíří některý z pozvaných poslanců strany komunistické. Frekvence jejích účastí jistě bude s blížícími se volbami stoupat. 

A také nemohu vyklidit pole těm z rozumově slabších, co šíří nesmysly o očkování proti nemoci covid 19 a straší impotencí, neplodností či demencí a já nevím čím vším ještě. To mi připomíná, že pokud by opravdu po očkování hrozila demence, tak ti co to hlásají už mají za sebou né dvě, ani tři ale třicettři dávek, jak je to zasáhlo.

Prostě si říkám, že toho bohdá nebude, aby sionista z boje utíkal. Tak tolik pro začátek.

A hudební smršť nemůže být dnes jiná nežli Arallu, z Hlavního města Izraele Jerusaléma, se skladbou Milchama - tedy válka, která je sice staršího data vzniku, nicméně skvěle se hodí na dnešní a včerejší události.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pátek 6.8.2021 16:42 | karma článku: 18,29 | přečteno: 461x