Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V poslední době má nejobjektivnější články Právo,dříve Rudé.

0 0
možnosti
Foto

Pro všechny kteří neustále opakují frázi o norských zákonech chci napsat : Tento a další případy nejsou založeny na norských zákonech. O ty šlo v počátku, kdy existovalo podezření, že se pan Michalák, nebo jeho manželka někakým způsobem dopustili trestného činu vůči dětem. Tato podezření se nikdy nepotvrdila a nedošlo k žádnému obvinění. Tudíž otázka zákonů byla odložena a v této chvíli se jedná jen a pouze o zvůli soukromé organizace, která se ani nenamáhá operovat zákonem. Ta prohlášení o norských zákonech pocházejí pouze od českých příznivců Barnevernetu a jeho zvůle. Tolik na vysvětlenou.

4 1
možnosti
Foto

Vy to máte ale popletené. „Jednu věc ale nemohou popřít, i když snaha je velká.“ Vy nemůžete popřít, že jistě nemáte všechny informace k daným sporům, že manželé Michalákovi jsou rozejiti (nevím jestli rozvedeni) a ten druhý manželský pár je smíšený. Případy se staly na norském území, takže spadají pod norské zákony.

A co to plantáte o tom, že české děti budou odváženy do zahraničí? Co tím předjímáte?

Poslankyně se bez potřebných informací zúčastňuje demonstrací na kterých se projevuje nacionální nesnášenlivost. Tak se chová manipulovatelná lůza. Nemá potřebné informace, ale sama s klackem v ruce ví nejlíp kde je pravda.

1 5
možnosti
Foto

Člověče vy máte taky už dost, jak tak koukám. Co má rozvod společného s únosem dětí? Ty děti byly uneseny a jejích návrat byl podmíněn tím, že se paní Michaláková s manželem rozvede. Což udělala. Přesto teroristé z Barnevernetu děti nevrátili a dokonce je chtějí dát k adopci. O jakých zákonech to píšete? Zkuste si alespoň trochu zjistit něco o tom případu. Já mám všechny potřebné informace k případu. Vy ale svým komentářem dokazujete, že o něm nevíte ani to, co oznamují česká media. A co předjímám? Jak jsem napsal výše, zjistěte si fakta než se budete někdy zase ztrapňovat

http://zpravy.idnes.cz/holcicka-adoptovana-do-spanelska-chlapec-do-francie-je-lepsi-adopce-nebo-zustat-pohromade-gby-/domaci.aspx?c=A160121_214235_domaci_rych

3 0
možnosti
Foto

Hlavně se jedná o české občany a ti spadají pod českou jurisdikci.

8 1
možnosti
OP

Celosvětové veřejné mínění vůči norským praktikám, týkajícím se kradení děti, se pomalu posouvá k velkému tlaku na nápravu, jen to ubožáčci v ČT ještě nestihli zaregistrovat. Až to praskne, hádejte, jak se tito konkrétní reportéři zachovají

8 0
možnosti
VK

Veřejné mínění se také pozastavuje nad zveřejňováním polopravd jedné strany sporu. Když to praskne, tak hádejte? Nic.

2 1
možnosti
JK

Nemohu si pomoct, ale váš článek bych poopravil, pokud se týká nadpisu. Co takhle "Já a moje trapná úbohost". Nezastávám se České televize, ale včerejší komentování "případu Barnevenet" Odhalilo, kdo všechno se na něm "živí" - zviditelněním, popularitou a třeba i karmou. Už se těším na vaše příští bla...bla...bla...

.

3 6
možnosti
VM

To by se dalo říci o komkoliv,kdo si veřejně řekne nějaký názor.Já když pročítám zdejší diskuse,ať je jakékoliv téma,tak mám pocit,že řada lidí sem nechodí diskutovat,ale ventilovat své problémy.

1 0
možnosti
JC

Česká televize je zločinná organizace a její likvidace je pro futurum nezbytná.

7 3
možnosti
VK

Vítězný únor se blíží

1 2
možnosti
VK

Někteří lidé mají velký problém někdy uznat, že prostě někomu naletěli.

1 3
možnosti
VM

A komu?Buďte konkrétní.

0 0
možnosti
Foto

Děti, v naprosté většině případů, vyrůstají tam, kde se narodily nebo tam, kam s rodiči přišly.

Nikde jsem ani náznakem nečetl nebo neslyšel, že by se paní Michaláková chystala vrátit do Čech.

Ostatně, pouze hlupák jde za horším, že?

3 4
možnosti
Foto

Píšete, že je naprostá pitomost, když někdo tvrdí, že když žijí v Norsku tak spadají pod norské zákony. A pod jaké zákony by asi měli spadat?

5 2
možnosti
Foto

Pod norské. Tak je to všude na světě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy