Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Prosil bych paní Terezu Janků , aby si tohle četla alespon' 1x denně , pak snad dostane rozum .

..Chcete žít mezi námi? Pak vezměte na vědomí, že tohle je naše území. Platí zde naše pravidla a náš životní styl. Dívky chodí bez podprsenek, některé i v minisukních, bez kalhotek, na pláži se opalují nahoře i dole bez a nám to nevadí. Rádi se podíváme, letmo ale nedovolíme si je obtěžovat. To je svoboda, to jsou naše hodnoty. Pokud jste ochotní tyto hodnoty sdílet, my nemáme problém s vašimi zvyklostmi. Pokud se vaše ženy cítí lépe v Burkinách. mohou je nosit. Za podmínek vzájemného respektu...

Zdroj:http://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=544485

3 0
možnosti
Foto

Společně s burkinami bych rozhodně zakázala neoprénové potápěčské úbory, protože ty vypadají úplně stejně a mohou pobuřovat útlocit Fracouzů, toužících se kochat na plné tvary buculatých ňader.

1 6
možnosti
JK

Pokud se někdo koupe v létě v neoprénu, je to spíš na zavolání psychiatra, ne ?

0 0
možnosti
AH

A63l51e85s 43H29r48y75c

19. 8. 2016 21:21

Perfektně shrnuto. Tady je odkaz na video, které hodně vysvětluje. Už jsem to dával do diskuze u Terezy Janků:

https://www.facebook.com/search/top/?q=we%20are%20here%20at%20home%20com

2 0
možnosti
JC

J13i33r30i 80C92e59e

18. 8. 2016 16:37

Podstatou náboženství je vychovávat utlačované v pokoře a přijetí vlastního údělu. V případě nuceného zahalování jde o to zlomit ženu, coby rovnoprávnou lidskou bytost a učinit ji přesně v mezích sunny bytostí nedosahujících hodnoty muže... Někoho, kdo má jen půl mozku, jak v televizní debatě prohlásil šéf českých muslimů - Muhamed Abbas.

Jen nechápu, jak to, že nejsou slyšet feministky, které jinak vřeští při každém náznaku porušení práv ženy.

17 0
možnosti
Foto

R^ přesné

Add. poslední odstavec - část feministek hájí jakoukoliv menšinu proti majoritní společnosti. Sama se trochu za feministku považuji, ale v životě by mě nenapadlo hájit zahalování a podobné náboženské nesmysly.

5 0
možnosti
Foto

J30a15n83a 84M81a16j52o64v14á

17. 8. 2016 18:12

Ten rozdíl kultur je prostě tak obrovský, že nemůže skončit jinak, než střetem a snahou o vítězství.

A tak je nejlepší cestou ten střet vůbec nedopustit. Všeho moc prostě škodí. I tolerance.

20 0
možnosti
Foto

Ono ale vůbec nejde o plavky. Jde o to, že ty praktikující muslimky i a za tak vypjaté situace, která kvůli islámu vznikla, dávají ostentativně najevo svou náboženskou příslušnost. Jde o provokaci, případně ukázku nadřazenosti v tom smyslu, že je ale vůbec nezajímá, co se okolo děje, a už vůbec, co si snad my, evropané v Evropě myslíme. A to je podstata celého jakoby zbytečného problému....

23 0
možnosti
PG

P44a50v39e65l 40G66ö93t84z10e

17. 8. 2016 15:52

Dle meho skromnehou subjektivniho nazoru je zakaz noseni burkin zastupne reseni, ktere ve finale nevyresi nic. Protoze podstatu problemu si nikdo resit nedovoli. Neresme burkiny, resme vztah statu k islamu. Nemuzeme prece zakazovat takove kraviny, jako co maji nosit. Rozhodne bychom ale meli resit, zda maji byt ve state mesity, jaka pravidla musi dodrovat deti ve skolach, apod. Timto se ve finale vyresi i ty burkiny, protoze ve finale zjisti, ze se jim tu nezije zas tak dobre jako nam, co jsme tady zvykli na nase tradice. Na to ovsem nema nikdo koule.

4 0
možnosti
MZ

A nemělo by být "náboženství", které je postavené na nerovnosti mužů a žen, nerovnosti věřících a nevěřících atd postavené mimo zákon? Stejně jako nacismus?

2 0
možnosti
PS

Nevim jak by jste se na to divali vy,kdyz jsem v Montrealu v mestském bazénu videl muslimku v burkini v bazénu se svymi detmi. Chvili pred tim vidim jak smrka do rukavu a detem utira do satu nos! Na muj dotaz plavcikovi ,proc to trpi, jen pokrcil rameny!!!! Od té doby se chodim koupat ken do reky a jezer.

13 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy