Bestie opět zvedá hlavu

Podobně jako krátce po válce, té druhé, kdy její, druhdy spřízněné Německo dostalo nasekáno. Jenže co se nepovede napoprvé, to se povede podruhé, nebo potřetí. A z mnoha tlam oné hydry šlehají plameny hněvu

Hněvu a naděje. 

Bestie cítí svou šanci.  Co na tom že její číslo není ono klasické 666 ale 7.76. Kdo by na to sázel. Bestie svými chapadly a omamným dechem umí čísla množit. Například o 29.64 nebo, bude li toho zapotřebi tak i o 7.27. Ostatně, nebylo by to prvně. Číslo 7.27 chová k bestii velkou náklonnost z dřívějška. A pak je tu také mocné číslo 10.64, které umí svým jedovatým hlasem plným nesplnitelných slibů nalákat masy do propastných hlubin nicoty. 

A tak má bestie opět důvody nadšeně zvedat svou hlavu a poučena z chyb minulých, pomalinku, krok za krokem směřovat k záhubě všeho pozitivního a lidského, co tato planeta nabízí. Jako v minulosti. A když nemůže zpočátku hned dveřmi ani oknem, najde si jinou okliku. Bestie nezná hranic. Když ne celý vnitřek, tak jeho část která kontroluje jinou jeho část.

Kdo nevěřil na bestie a démony, má nyní krásnou příležitost změnit názor. Démoni existují. Prý sloužili vlasti. Sakra, něco jím tam chybí. Vlasti ano ale doplněno o zrádcům. Tedy vlastizrádcům. Kdysi jako teď.

V pohádkách vždy přijede rytíř, který sani usekne všechny hlavičky. Šmik, šmik, šmiky šmik. Jenže my nežijeme v pohádce ale v realitě, kde bestii a litou saň sami zveme k hostině. 

A tak bestie zvedá zase hlavu a vypadá to, jakoby to nikomu nijak zvláště nevadilo. Jen v kavárnách prý někdo protestuje. Ale máme dost kaváren?

Dodatek 1 : Veškerá podobnost se skutečností a současnou situací v ČR , rozhodně není náhodná.

Dodatek 2 : Následující video se netýká tématu i když taky je o boji s Bestiemi. I když v tomto případě jsou to bestie jiného druhu. Bestií a monster je na světě hodně a Metal a Rock se ukázal jako účinný bojovník se kreaturami.

Řekni ne komunismu

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pátek 2.3.2018 23:47 | karma článku: 24,28 | přečteno: 1617x