Na Veletrhu knih čekají na děti lákadla

Veletrh Svět knihy 2015 je výborným tipem pro návštěvu s dětmi. Víte, že si tam budou moci vyrobit i vlastní knížku?

Na veletrhu najdete tvůrčí dílničku, v níž si s ilustrátorkou Michaelou Bergmannovou a spisovatelkou Lenkou Zemanovou budou děti moci vyrobit své vlastní dílo. Knížku na knoflíček si můžete přijít vytvořit v sobotu 16. května na Veletrhu knih v Praze v Holešovicích. Přijít můžete v 11 hodin do sálu Rosteme s knihou. Třeba tato činnost bude zajímat rodiče, kteří bydlí v hlavním městě i ty, kteří o víkendu na akci s dětmi zavítají.

Dalším zajímavým tipem je Zábavná logopedická hodinka pro rodiče a děti. Herečka Bára Hrzánová, která namluvila audioknihu Logopedické pohádky přečte, kdo je líná Linda, kapr Franta nebo obřík Břéťa. A autorky stejnojmenné knížky Ilona Eichlerová a Jana Havlíčková naučí, jak správně vyslovovat.Logopedická hodinka proběhne na Veletrhu už v pátek 15. května od 14 do 15 hodin.

Na akci bude představena také kompletní produkce časopisů Portálu – Psychologie dnes, Rodina a škola, Informatorium 3 – 8, což může být zajímavé jak pro rodiče, tak pro pedagogické pracovníky.

Autor: Martina Mičková | čtvrtek 7.5.2015 12:55 | karma článku: 6,12 | přečteno: 266x