Moderní skákací centrum uprostřed památkově chráněných železáren

Momentálně nastalo období těsně před vypuknutím festivalu Colours of Ostrava. Dolní Vítkovice se stanou místem, kam budou proudit davy lidí. I v jiném časovém úseku je tato oblast více než zajímavá.

Návštěva Ostravy by se neměla obejít bez „ ostravských Hradčan“, kterými je areál Dolních Vítkovic. Industriální krása tohoto objektu zůstala zachována. Navíc v něm vznikl Velký a Malý svět techniky. V expozicích Velkého světa techniky jako je Dětský svět, Svět Civilizace, Svět vědy a objevů a Svět přírody si děti rozšiřují své znalosti.

Co jim po naučné části dopřát trochu free zábavy ve formě skákání? Nemusíte chodit daleko. Jedna stará dvacet metrů vysoká hala v ocelovém srdci Ostravy v Dolní oblasti Vítkovic ukryla HopJump. Je sice trochu skryt, ale při troše námahy ho najdete, stejně jako my. Na první pohled vás upoutá luxusní kavárna. Na rožku uvidíte COKAFE a hned pod ním cedulku HopJump. Jste na místě!

Příjemné recepční vám dají vybrat ze dvou zářivých barev protiskluzových ponožek, které jsou pro skákání na trampolínách z hlediska bezpečnosti nezbytné. A pak už na vás čekají čtyři patra zábavy: desítky trampolín, 12 unikátních atrakcí, 90 metrů skluzavek a tobogánů od střechy až do přízemí. Zábava pro malé i velké. Mé děti nejvíc zaujaly basketbalové trampolíny pro nejlepší triky na koši, skluzavka s dopadem do pěnového bazénu a překážková dráha s časomírou. Zvládnout všechny překážky a udržet se ve vzduchu lákalo také dospělé sportovně založené návštěvníky.

Zábavu od střechy až po přízemí nelze než doporučit všem věkovým skupinám.

Vstup do super skákacího 4 patrového centra HopJump.
Výběr ponožek  - různé velikosti, 2 barvy.
Máte - li protiskluz.ponožky, náramek a 5 Kč, můžete si odložit a jít skákat.
Ponožky jsou pevné, vydrží na vícero použití.
Protiskluz kvůli bezpečnosti.
Neodolala jsem.Zaskákala jsem si i jako dospělá, která počítá roky do padesátky:)
Překážková dráha s časomírou.
Skluzavka s dopadem do pěnového bazénu.
Odborný trenér byl velmi vstřícný a pomáhal.
A navíc trenéři opravdu umí......
Dětský tobogan.
Ukončení dětského tobogánu do míčkového bazénku.

 

Autor: Martina Mičková | úterý 16.7.2019 21:58 | karma článku: 9,76 | přečteno: 350x