Kde dávají křídla nelétavým ptákům

Trampolínové centrum s tučňákem ve svém logu. Nápaditý prostor s propojenými trampolínami, mnoha skákacími prvky a občerstvením. To je House of air.

Na ploše 3000 m2 se v polských Gliwicích rozprostírá krytý trampolínový a zábavní park. Nese název House of air, do češtiny volně přeloženo jako „Vzduchový dům“.  Navštívili jsme ho s rodinou a můžu s klidným svědomím napsat, že každý z nás si v něm našel sportovní vyžití, které ho chytlo. Před vstupem do trampolínového parku je nutné navléci na nožky protiskluzové ponožky, které nám nabídla sympatická pracovnice hned při vstupu. Mají je ve všech velikostech, jak pro děti, tak pro dospělé. Jsou v křiklavé zelené barvě a 7 zlotých je přijatelná cena za pár. Po dodržení této bezpečnostní operace a vyplnění dotazníku se můžete oddat sportovní zábavě.

V „nabídce“ jsou vzájemně propojené trampolíny, obrovská lezecká stěna, badminton na trampolínách, skoky do velkého nafukovacího polštáře, Ninja překážková dráha, Battle beam na vyzkoušení schopnosti balancovat, zkrátka spousta možností, jak vybít energii. Skákajícím jsou k dispozici instruktoři, kteří dbají na dodržování bezpečnosti a rádi se vším poradí.

Pro nejmenší děti je oddělena sekce tzv. Kids zone, kde jsou dva veliké tobogány a prolézačky až do stropu. Pro neskákající doprovod je zde velká jídelní zóna, kde může posedět a dát si kávu nebo něco na zub. To ale nebyl náš případ, jelikož skákací trampolínový park nás lákal více.

Uvidíte –li v Polsku tučňáka vybaveného jetpackem, jste na místě a můžete si užít spoustu zábavy.

Vchod.
Sympatická recepční nabízí ponožky ve všech velikostech.
Ponožky mají šmrnc, jsou jasně zelené a nechybí na nich tučňák.
Bezpečnosz je důležitá.
Vzájemně propojené trampolíny na velkém prostoru.
Velká horolezecká stěna.
Instruktoři pomíhají s vázáním.
Instruktoři také umí.
Překážková dráha.
Nejoblíbenější prvek na skákání mých dětí.
Kids zone.
Skáču!
Battle beam.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martina Mičková | neděle 24.4.2022 19:12 | karma článku: 5,55 | přečteno: 150x