Kdo že to to uctil památku oběti války v Chebu?

Píše se rok 2013. Zástupci města Chebu uctili památku obětí, potud je to v pohodě. Ovšem nesmíme znát ty co květiny položili.

Foto: Město Cheb

Úvodem je nutné napsat, že všechni co položili životy v 2. světové válce si zaslouží uctít památku.
Nesmí se ovšem jakékoliv výročí zneužívat ve prospěch osobního politického boje. Příkladem budiž letošní akt v Chebu . Kde byl starosta města, zástupce ČSSD Pavel Vanoušek? Nebyl dostatečně reprezentativní a proto se "úkolu" ujala dvojice zástupců města v čele ze zcela nevěrehodným místostarostou Tomášem Lindou a tajemníkem Václavem Sýkorou.
Ten první od počátku svého politického účinkování vykonal tolik nestandardních kroků, že by to někteří nestačili za celý politický život. Ten druhý, v rámci solidarity si vzal i stejný, nedůstojný stejnokroj.
Je smutnou realitou současného života v Chebu, že tito a podobní nám oficiálně ukazují jak na to. Další tragikomedií je, že tato politická garnitura zneužívá politické nekultury v ČR k zneužívání podobných historických událostí.
Právě pan Linda je tím, co samozvaně a účelově iniciuje odvolání úspěšných manažerů. Je to ten co iniciuje realizace partnerských smluv s městy, kde jsou podobné praktiky na dením pořádku.
Už se obyvatelé Chebu, Františkových Lázní, Aše, Mariánských Lázní a dalších měst probuďte.
Nejsme ovce, nejsme nesvobodní, nejsme povinni to stále jen přehlížet a občas glosovat na Facebooku či jiné sociální síti.

Autor: Pavel Maršík | středa 8.5.2013 23:43 | karma článku: 13,51 | přečteno: 926x
  • Další články autora

Pavel Maršík

Jaký byl letošní běžecký rok?

29.10.2015 v 12:32 | Karma: 7,07