Berbr, Damková, Nagyová a Nečas

Láska je láska jak zpívá pop hvězda Lucie Bílá. Když plodila textařka Osvaldová tento populární song nikdo netušil jak často si ho budeme prozpěvovat i v současné době. Když mají média jako hlavní téma tyto partnerské vztahy až se mi vhání slzy do očí.

Zelená je tráva....Archív: PaMa

Pořadí jmen v nadpisu je řazeno abecedně, nikoliv podle významu osob. V současné české společnosti je vlastně jedno, které jméno dáme do úvodníku jakéhokoliv periodika.
V našem případě to může být fotbalový boss, jeho manželka a zároveň "významná" funkcionářka fotbalového svazu a členka exekutivy rozhodčích při UEFA. Nebo ambiciózní sekretářka, dnes moderně řečeno asistentka a již bývalý premiér České republiky.
Vlastně je to jedno, valnou část státu zajímá politická situace, ale většina populace sleduje i stav české kopané.
Pan Petr Nečas vedl jako premiér vládu tak nějak bez chuti a zápachu. Před mikrofony měl lehký, nicneříkající úsměv, vyjádření konzultována. Myslím, že často s paní Janou.
ODS si dlouhodobě hraje na stranu, která stejně přežije, jen pro občany ztratila kredit, ale to dinosaurům nevadí.
Nepoučen historií se nechal zválcovat a politicky znemožnit ženou. Ona dnes izolována od veřejného života přemýšlí, kde udělali lobbisté chybu, že je ve vazební věznici. Policie si prostě dělá co chce.
Zadání od neviditelných bylo jasné.
My "neználkové" si přečteme média a výstup, tedy ta opravdová pravda je stejně úplně jiná.
Někdo se stane potrestaným v této kauze, když byl levicový obětní beránek bude i pravicový.
I když dnes se stírá rozdíl  levice - pravice.
Sejde z očí, sejde z mysli. Tak to bude i s paní Nagyovou a dalšími.
To dvojice Roman Berb a Dagmar Damková to je jiná káva. Prostě Plzeň vládne českému fotbalu na všech frontách. K tomu ještě hokej.
Nejenže je Viktoria Plzeň fotbalovým mistrem republiky. Ještě ovládá při šachové partii Fotbalovou asociaci České republiky.
Na jedné straně je mladý ambiciózní, talentovaný inteligentní šachyst(k)a a na druhé zkušený praktik co vyhrál již desítky strategických bitev.
Pan Berbr není žádný "nazdárek" umí to patřičně zařídit, nemusí stát často ve světlech ramp. To může zastat partnerka Dagmar Damková. Je vnímána pozitivně. V éře aktivní rozhodčí to byl miláček kolegů.
Je studovaná, jazykově vybavená a umí jednat. Mile se usmívá a v kanceláři má významný obraz nad pracovním stolem se svým šéfem z UEFA Collinou (ten co nemá rád Čechy).
Jejich společná práce přináší českému fotbalu trpké plody. Stejně jako u předešlé dvojice je výsledkem absolutní nevěrohodnost prostředí ve kterém šéfují.
Prostě není rozdíl mezi politikou a fotbalem, vždy je to o lidech, o osobnostech, můžou být pozitivní, skutečně ne na papíře, nebo negativní.
Bohužel naše politická scéna na své bárce na rozbouřeném moři utopila Janu a Petra.
Škoda, že se Roman a Dagmar nezapojili do revoluční očisty Kuby, mohli jsme hledat nástupce s čistým štítem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Maršík | pátek 21.6.2013 12:18 | karma článku: 12,04 | přečteno: 983x
  • Další články autora

Pavel Maršík

Najdi si svou pravdu

20.10.2021 v 22:52 | Karma: 6,78

Pavel Maršík

Od Husáka k Zemanovi

19.10.2021 v 8:17 | Karma: 24,59

Pavel Maršík

Smutný konec Prezidenta republiky

15.10.2021 v 9:48 | Karma: 23,41

Pavel Maršík

Filipe Pešáne, jako sorry

2.6.2021 v 9:53 | Karma: 4,40