Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SC

všední....něžné, ženské, milé...právě protoR^V

0 0
možnosti
Foto

Já se vždycky moc těším, až sem něco přidáte. My jsme velká rodina, bývá rušno a moje maminka též bydlí s námi (bývalá učitelka MŠ, možná si to dovedete představit.). Poslední dobou se hrany začínají otupovat, asi to bude z velké části tím, že už taky stárnu a spoustu věcí neřeším, nebo rovnou pouštím druhým uchem ven. To známé heslo, "ono se to nepo.." má něco do sebe.

0 0
možnosti
Foto

Přeji Ti, Markéto, nejen hodnější maminku, ale také zmenšující se ŠTOSY knih sklepních. Pokud sis nenechala patentovat TROUSENÍ KNIH, co nevidět s tím začnu. Benzin se zdražuje a rozvážet je do knihoven republiky začíná být luxusem. Přeji ŠTĚSTÍ celému k  l  a  n  u   !

0 0
možnosti
Foto

Držte se. Jste úžasná, že se zvládáte o maminku postarat a ještě se na život dívat s nadhledem - i když je to občas těžké R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1125x
Stále ještě platí, že autorka má plný sklep knih, které sama sepsala a vydala vlastním nákladem.
Znechucena obchodem se rozhodla, že své knihy nebude prodávat. Pomalu je za sebou trousí, kudy chodí, a nabízí je zdarma zaslat každému, kdo o ně projeví zájem. Líbí se jí představa, že její knihy není možné nikde koupit, lze je jen dostat nebo nalézt.
Před marketingem dává přednost happeningu.