Diskuse

Bibliobus 1

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Děkuju. Na posmrtnej život teda taky myslím. Co když žádnej nebude, ty brďo? To by bylo čára přes rozpočet, mám velkolepý plány.

0 0
možnosti
Foto

Neboj, my si to užijeme;-Dať je to jak chce.

0 0
možnosti
Foto

Krásné vyprávění. :-)

0 0
možnosti
Foto

Konečně zpátky, stýskalo se mi po Vašem vyprávění. Máte krásnou práci. Musím přiznat, že pro mě je bibliobus také novinka a do dneška jsem nevěděla, že existuje. Omlouvá mě jen, že nejsem přímo z Prahy.:-) Ten chytrej mladík mi připomíná kopáče, kteří u nás jednomu starému pánovi (když je upozornil na jejich zfušovanou práci), doporučili, že by měl (dědek) ve svým věku radši myslet na posmrtnej život. Jak je vidět, sociální inteligence je u obou skupin stejná, bez ohledu na profesi.:-)

0 0
možnosti
Foto

Markétko BIBLIOBUSOVÁ, rád Tě tu opět vidím. Přeji Ti radost v Tvém busu, příjemné lidi a dobrý vzduch, a abys nemusela mluvit cizím jazykem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1125x
Stále ještě platí, že autorka má plný sklep knih, které sama sepsala a vydala vlastním nákladem.
Znechucena obchodem se rozhodla, že své knihy nebude prodávat. Pomalu je za sebou trousí, kudy chodí, a nabízí je zdarma zaslat každému, kdo o ně projeví zájem. Líbí se jí představa, že její knihy není možné nikde koupit, lze je jen dostat nebo nalézt.
Před marketingem dává přednost happeningu.