Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak od konce. Média nám dlouhodobě neříkají ptavdu a nebo překroucenou. některé informace záměrně překroutí, některá zcela zatají. A markantní ukázkou byla informace o demonstracích 6.2. jak v televizích, tak v rozhlase. Není tedy pravda, že tleskáme, když říkají "naši pravdu" a nadáváme když "neříkají naši pravdu". Stačilo by říkat prostě jenom pravdu, ta je jenom jedna. Od toho média jsou, aby komentovala skutečnou realitu a nevyráběla propagandu. Toliko k těm médiím. Já za sebe jim nevěřím.

Co se týká skutečně potřebných, tedy těch asi 5-ti procent nelegálních imigrantů. V životě jsem poznal skutečně potřebné lidi. Přicházeli s pokorou a úctou k hostiteli, byli vděční za veškerou nabídnutou pomoc a nediktovali si nároky. Toť asi tak vše.

6 0
možnosti

Já si jenom kladu stále dokola otázky, jak je možné, že tváří v tvář opakovanému demagogickému lhaní politických "euro-elit", navzdory tomu, jak se vynořují další a další důkazy o lhaní, zamlčování o problémech s ekonomickými migranty v různých zemích Evropy (kriminalita, no-go zóny),... existuje stále tolik lidí, kteří nejsou schopni rozeznat jak jsou manipulováni ve prospěch je (v budoucnu) poškozujících zájmů.

To i procitnutí národa z iluze o vládě KSČ při budování "spravedlivé" socialistické společnosti, netrvalo tak dlouho.

4 0
možnosti

A UVEDOMUJI SI tito uprchlici, ze (pokud to mysli uprimne - coz se nam nase prolhana media snazi namluvit) budou jednou pracovat a pokud si JEDNOU budou muset vsechno hradit sami ZE SVEHO, ze budou zit za potu tvare (mozna) jeste hur ?

2 0
možnosti

"A teď vážně. Co se na celou záležitost podívat střízlivým pohledem. Prostě vystresovaní lidé, na které se hned po příchodu do nového místa vrhají televizní štáby. " Sama jste ale střízlivý pohled nepoužila, protože jste zapomněla zmínit, že dotyčná rodinka vůbec nebyla uprchlická, prchající z ohrožení života, ale nějaká protekční - čemuž odpovídá i její reakce, čili žádná nervozita před štáby, ale možná spíš naštvání, že někomu pořádně zaplatili, a teď celkem nic moc:-)

11 0
možnosti
Foto

V tomhle případě nejde o to, jestli TV lže nebo ne. Spíše jde o to, že nejen uprchlík je taky jenom člověk. Protože u nás je potřebných "člověků" dost a dost. Těch si překvapivě neziskovky nevšímají. Takže u dotyčného taky jenom člověka jde o to, že přišel nečekán, nezván, proti vůli většiny a ještě mu není nic dost dobré, přesněji řečeno vyjádřil se ve smyslu, že pokud nebude po jeho odejde, jenže to je jak na potvoru to, co většina chce, totiž aby odešel, pokud možno co nejdál. Navíc ani nejde o přesný překlad, protože úplně přesně se vyjádřil další člen rodiny a sice, že mají příbuzné tuhle a támhle a ti si tam žijí královsky. Takže za místní "taky jenom člověky" pac a pusu a měj se fajn.

11 0
možnosti

Terorista je vlastně taky jen "člověk"! Každý ho odsoudí, aniž by posuzoval, jakými životními procesy a zkušenostmi došel k poznání, že musí masově vraždit.... Tak ještě zamyšlení v tomto duchu paní Kolářová Rv8-o

2 0
možnosti

M95i31l15a49n 32K77e70s50l

15. 2. 2016 21:12

Prosím o vysvětlení.Těch cca 180 křesťanských iráckých běženců přiletělo v rámci nějaké nařízené kvóty nebo je to iniciativa našich křesťanů.Kdo kontroluje a odpovídá za jejich výběr.Započítají se do celkové sumy,kterou máme přijmout?Na jedné straně protestujeme proti přijetí migrantů,kteří již jsou v Řecku nebo Itálii a na druhé vozíme je letecky z tramtárie.Nehrají si naši křesťané na matku Terezu za prachy nás všech?Proč mají na základě nějakého náboženství výhody jedni před druhými.

1 0
možnosti

T52o56m89á88š 13P89í28c18l

15. 2. 2016 21:47

Nezapočítávají, jak vyplývá i z korespondence Sobotky. Lidé z neziskovek navrhovali nechat tam ty lidi chcípnout, protože na křesťany nedostanou žádné prachy od EU ani od IS ani od Saudské Arábie.

3 0
možnosti

TV lze zcela otevrene a neustale. Presne tak, aby to zapadalo do oficialni linie vladnouci politicke elity. Podobne tomu bylo za komunistu a bohuzel bude stale, pokud nebude existovat nezavisle medium. Coz je ovsem za stavajici situace utopie. Jedinym resenim je sledovat informace jinde, kde neprochazeji autocenzurou placenych zurnalistu.

1 0
možnosti
Foto

O44t17a 18B14l71a60ž36e32k

15. 2. 2016 20:50

"Kdybych bydlel v nějakém obydlí, které vypadá a nezlobte se za vyjádření, jako konírna (stáj pro zvířata) přemalován barvou, nebydlel bych v takovém obydlí a vrátil bych se."

--------------------------------------------------------------------------

I toto znění, ověřené panem Berrrezougou, byť je "pouze" v podmiňovacím způsobu, svědčí o dvou věcech:

1) o nedostatku taktu či o přímém urážení hostitele

2) o tom, že tento pán rozhodně nepřišel v opravdového válečného strádání

12 0
možnosti
Foto

Podvodníkem se jeví G21, který nepřiváží na životě ohrožené křesťanské uprchlíky, jak deklarovala.

13 0
možnosti

Škoda, že jste v blogu neuvedla ten argument, který toho migranta omlouvá v mých očích - tedy že mu dost možná lidé z neziskovky naslibovali hory doly, aby ho donutili migrovat do Česka, a mohli tak vykazovat nějakou činnost. On pak akorát chudák zjistil, že sliby - chyby.

8 0
možnosti
Foto

O44t51a 28B38l75a66ž33e80k

15. 2. 2016 20:57

No - neziskovky - nebo spíše pašeráci jistě slibovali hory doly - tedy - přemalovaný kravín jistěže ne. Tedy - Vaše omlouvání pana imigranta nemá logiku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik