Zdá se, že skupina Šuman neodposlouchávala ministra, ale mafiána!

A ano, ty odposlechy byly zřejmě pořízeny nezákonně, ale myslím, že nás by mnohem více než JAK byly pořízeny, mělo zajímat to, CO bylo pořízeno.

A to „CO“ je suverénně to nejhorší, co se zde po listopadu 1989 odehrálo a je to bezprecedentní  ohrožení naší stále ještě nedokonalé demokracie, proti kterému jsou „nějaké“ korupční aféry nicotnou záležitostí, o kabelkách Jany Nagyové, kvůli kterým v podstatě padla vláda Petra Nečase, nemluvě.

Podle nahrávek to totiž vypadá, že Andrej Babiš nás vrátil do zločinných padesátých let, kdy státní moc pod vedením komunistů a komunistické tajné policie likvidovala jí nepohodlné osoby, což mu ovšem nebrání v tom, aby se na ně s neuvěřitelnou drzosti a cynismem odvolával při pokusu o vyšetření podezření na dotační podvod, z něhož je podezírán.

Já musím konstatovat, že mně je naprosto jedno, jakým způsobem byly ty nahrávky pořízeny, neboť to je věcí policie, a především případného soudu, jak s nimi naloží. Každopádně si myslím, že policie by měla začít okamžitě konat, stejně jako by měla být neprodleně svolána mimořádná schůze sněmovny, která by zbavila Andreje Babiše imunity, aby mohlo být zahájeno vyšetřování, volby nevolby.

V opačném případě totiž podzimní parlamentní volby postrádají smysl.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Jandová | pondělí 28.8.2017 9:23 | karma článku: 40,31 | přečteno: 1869x