Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toto stojí za shlédnutí - jaký je to prolhanec: https://www.youtube.com/watch?v=0u-Y270k1TY

0 0
možnosti

Chápu, že 900 Kč dobrých, ale proč neustále píšete blogy do nenáviděných Babišových novin, to nechápu.

4 0
možnosti
Foto

Já to také nechápu a ani nechápu sám sebe. Čím víc nás píše, tím víc vykazuje Babiš čtenářů a přispěvatelů a tím víc si může říci za reklamu v jeho novinách. Výše za inzerci se právě odvíjí od to toho, kolik mají noviny čtenářů a přispěvatelů. Takže všichni, co tu datlujeme mu vyděláváme peníze,

1 0
možnosti

:-) ... čekají vás ještě skoro čtyři roky se Zemanem a šest let s Babišem.

2 0
možnosti

J34i23ř94í 11G64r55o45h

10. 7. 2019 19:19

Paní Jandová nejdříve si prostudujte jakým způsobem se proplácejí dotace z různých programů EU, je vidět že vůbec nic o tom nevíte a plácáte tady nesmysly. Agrofertu jsou nadále vypláceny nárokové dotace, ale byly pozastaveny ty nenárokové. Jenom pro info Agrofert dostal od 2.8.2018 do konce roku 2018 nárokové dotace ve výši 336 milionů, tady o žádné rozkrádání a tunelování nejde. Problém je v tom, že Babišovi se podařilo ovládnout struktury státu, takže nám hrozí vláda oligarchů. Pak se Vám může stát za pár let budete za svůj projev v blogu trestně stíhána.

4 2
možnosti

No nevím, zda dotace na toastový chleba byla nároková. A to máme hnedle vyhozenou stovku...

S tím koncem zcela souhlasím, protože se jedná o reálné nebezpečí, které Babišovým roztleskávačům nedochází.

3 0
možnosti
Foto

obávám se, paní Jandová to jako vtip nemyslela....;-)

3 2
možnosti

Tuto Vládu považuji za jednu z nejblbějších, v našich moderních dějinách. Nejde o to, co žvaní - jde o výsledky. V pružnosti procesu povolování staveb, jsme mezi nejhoršími zeměmi na světě. V žebříčku Světové banky máme 156. místo ze 190 ! Lépe se umístila Ukrajina, Indie i mnohé africké země.Lehce upozorňuji, že Ministerstvo je v državě ANO = Jourová, Šlechtová a Dostálová. O osobě AB nemá smysl psát - Ulehá jako Andrej, probouzí se jako Republika s čepicí na hlavě. Pokud se to čtenáři nelíbí, možno jít k jinému monisterstvu, třeba k Dopravě - k 3.8 km dálnic. Pořád evyhovuje? Tak k Fiancím, k 21 miliard dluhům + nápadům na zvyšování Daní! Maká se, sní, zařídí se to prostě = Katastrofa ! Rozdat důchody by dokázala i moje mladší dcera ... :-)

9 0
možnosti
Foto

:-) děkuji za příspěvek, pane Bučku

2 0
možnosti

To bychom žili v ráji, kdyby byl Babiš jediný, který krade bezostyšně. ;-D

Navíc, když nebyl v politice, nikomu jeho manýry nevadily, maximálně se nadávalo na zákony, které se kvůli takovým podnikatelům zaváděly (míchání řepky do paliva, povinné procento solární energie...)

Spekulanti s ubytovnami by přestali brát dávky na bydlení, studenti by přestali uplatňovat slevy, lidi by si koupili kotle, zdravotnické pomůcky apod. za plné peníze...

Kdo chce vyčítat podnikatelům, že uplatňují dotace, musí začít u sebe, jestli třeba taky něco nebere od státu navíc. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Paní Hasniková, pamatujete, s čím šel Babiš do politiky a co mu vyhrálo volby? "Všetci kradnů, dejte mi hlasy, já s nimi zatočím":-)

5 2
možnosti
Foto

Jen o tom jedinci lze říci, že umí lhát, krást atd, pokud ho z toho přinejmenším nikdo nebude podezírat přinejmenším až do skončení všech právních i morálních promlčecích lhůt.

Kdo tuto podmínku nesplní, tak ho není možné považovat za schopného lháře atd.

2 2
možnosti

;-D Babiš lhát neumí. Sice lže ustavičně, ale dost průhledně a nekonzistentně. Takže mu může věřit jen člověk intelektuálně pomalejší.

7 0
možnosti

Realitu byste měla podložit fakty, jinak je to pouze snůška drbů, slušně řečeno;-)

4 3
možnosti

D80a94v51i41d 65H34o37r11á48k

10. 7. 2019 15:16

...a co jste na zdejší pavlači, kde místní drbny semelou vše co jim na mysl přijde, asi tak čekal jiného?

3 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik