Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Kdyz ja pani Jandova nejsem tak nejak obeznamen. Ale rekl bych ze nejvice kradnoval kdyz byl u moci klan Kalusu.

3 0
možnosti
VV

Sorry, nejak se mi tam zprehazela pismenka. samozrejme to mel byt klan tech, no aby mne pan byvaly nemohl zalovat. tak v nemcine to jmeno znamena zkracene ukradni to.

0 0
možnosti
MV

Babis a jeho vlada zacne lidem zvysovat dane. Jdou tedy presne proti tomu, co slibovali v dobe voleb. A i vul, kteremu odeberete dzber s vodou, zabuci. Ja to rikam uz delsi dobu: je treba pockat...

3 2
možnosti
Foto

U nás nezabučí, u nás jde volit Babiše ;-D

2 1
možnosti
Foto

Aspoň máme možnost všichni vidět, co to znamená "řídit stát jako firmu". Znamená to v podání AB řídit ho jako sobě plně podřízenou filiálku. Jinde mu chybí, cucne z filiálky. Až bude vycucnutá, odkopne ji

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
JK

Souhlasím bez výhrad. Hrabivost AB odhalila, že dotace z EU jsou jakési úplatky vládám a ty pak podporují EU v její současné existenci. Vlády zemí EU rozdávají obdržené peníze a neubrání se nadržování spřátelených "šíbrů", kteří své strany náležitě sponzorují. AB vynechává prostředníka politika, obdarovává sám sebe a taky náležitě vyzdvihuje potřebnost EU. Navíc AB požaduje, aby poslala dotace a už se nestarala jak budou v zemích použity, to je vrchol arogance.

UE jako institut není špatná myšlenka jen by měla některé činnosti úplně zrušit (dotace jsou jedna z nich). Státy EU by měli vyprodukovat jednoho silného lídra a k němu profesionální aparát a ten by se měl vyrovnat světovým lídrům a převýšit je. Evropa je silná už dnes, jen nesmyslnost a složitost systému EU a z toho plynoucí spory hodně oslabují naši pozici při jednání s vnějším světem.

9 0
možnosti
Foto

Děkuji, od vás to velmi potěší :-)

1 1
možnosti
VB

No v té zprávě z EU se mluví o nutnosti prověřit všechny dotace, nejen Babišovy. Mělo by se zastavit vyplácení všech problematických dotací.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 2
možnosti
Foto

Znáte to, "když ho milujete, není co řešit";-)

Díky za návštěvu.:-)

3 1
možnosti
Foto

Nedal vám někdy Babiš kopačky? Jinak si tak zavilou zášť nedokážu vysvětlit. Pokud víte, kdy a jak Agrofert učinil cosi nezákonného, napište rychle nový anonym a předejte ho Bartošovi. Piráti už budou vědět, kam ho poslat.

12 16
možnosti
AM

A91d88a28m 15M86a84l22ý

10. 7. 2019 14:27

Konstatovat pravdu, o tom jak někdo lže, podvádí, krade je zášť?

To jsou ti policajti a soudci plní záště, kdež zasahují, vyšetřují, soudí jakékoliv zloděje?

Jó aha, já vás chápu Babiš není jen tak někdo, ten může. jinak je to kampaň a účelofka.

9 1
možnosti
SN

:-).............Vážená emocemi cloumaná autorko(e)! TeĎ při Vašem spravedlivém rozhořčení, kdy se od příchodu Babiše do politiky daří naší republice a lidem v ní nejlépe, kdo tu udělal za těch 27 roků dluh 1,6 bilonu, když jsme sameťák absolvovali čistí a ještě ks pohledávkami v zahraničí!

Těším se na kvalifikovanou odpověď, ne na výlev emocí ! ;-D;-D;-D;-D;-D

11 16
možnosti
JK

Tahle argumentace byla rozsekána na kakoprčičky již u jiného blogu. Tam je odpověď na vaši další vylepenou tapetu.;-)

11 0
možnosti
FL

Tady jeden profesor se pokouší o vyvážený pohled na Babiše, nevychází mu, že by to byl úplný zloduch:

http://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?itemid=34254

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě že není. Např. si pravidelně čistí zuby, bere čisté ponožky a u jídla nemlaská. A rodinu ani v nejmenším neomezuje, když si chce pořídit nějaký nový svetřík nebo autíčko. ;-D

7 1
možnosti
Foto

Neříkejte! A na to jste přišla sama, Jandová? A ostatní, které ČR dotuje podle všeobecně platných podmínek jsou také zloději? Úplně všichni? Ufff......

8 10
možnosti
Foto

Paní, no, Moudrá:-/:-), Babišovi vyplácí dotace ČR namísto Bruselu, který mu vyplácení zastavil. A paní Schillerová se nám snaží vysvětlit, že až se to vysvětlí a Brusel Babišovi peníze pošle, tak je Babiš vrátí. Jestli tomuto říkáte "všeobecně platné podmínky", tak se nechte přejmenovat.

13 7
možnosti