Spolupráce s ANO na úrovni ministerských náměstků - a není to zbytečně moc, Miloši Zemane?

Nestačilo by, aby na těch ministerstvech nastoupili socdemáci v pozici vrátných a jejich kolegyně jako uklízečky? Vždyť tito lidé vědí o dění v baráku mnohdy víc než náměstci, o ministrech nemluvě.

Nač jim hned cpát do chřtánu posty náměstků, když budou potřeba také pro KSČM, případně SPD?

Takové plivnutí do tváře účastníkům stranického sjezdu, jaké předvedl v neděli staronový prezident a bývalý sociální demokrat Miloš Zeman, se hned tak nevidí.

Nejprve zamáčkl slzu v oku, když jim se svojí typickou věrolomností sdělil, že se mu po nich stýskalo, aby je vzápětí poučil, že jsou absolutní nuly, a že jejich jediným právem je držet pusu a krok. A podpořit vládu Andreje Babiše!

Sociální demokraté zřejmě museli ztratit poslední zbytky hrdosti a pudu sebezáchovy, pokud i jen uvažují o tom, co jim nabízí dvojice, která celé čtyři roky (Miloš Zeman pět, ten začal dřív) pracovala na jejich systematické likvidaci a přivedla je na samý práh volitelnosti a politické smrti. Ale jim to, jak se zdá, vůbec nevadí a chystají se na kamnech, o která už se několikrát spálili, uhořet.  Ale jak se říká, komu není rady, tomu není pomoci. 

Tak se alespoň třeba jednou pobavíme, až bude TV Barrandov vysílat reportáž z Úřadu vlády, kde v hlavní vrátnici bude sedět Jan Hamáček, Jiří Zimola bude mít na starosti garáže a některé jejich přítelkyně budou, v rámci rovnosti pohlaví, šůrovat chodby.

 

 

Autor: Marie Jandová | pondělí 19.2.2018 9:25 | karma článku: 40,81 | přečteno: 1100x