Ráda Vám "plivnu do tváře", pane prezidente Zemane

Už jsme to zažili, přes Vaše sliby, že budete hájit svobodu a samostatnost naší země, nás vedete zpět do náruče bývalého Sovětského svazu a aktivně se podílíte na znovuzískání moci bývalé KSČ.

Všichni víme, co dokázalo Rusko, potažmo Sovětský svaz, když vojensky napadlo suverénní stát Maďarsko v roce 1956, suverénní stát ČSSR v roce 1968, dokonce pod hlavičkou „obranného“ vojenského paktu Varšavská smlouva, který měl tu jedinečnou vlastnost, že útočil výhradně na svoje členy, nebo když v roce 1979 napadl suverénní stát Afghánistán a v roce 2014 suverénní stát Ukrajina a anektoval část jejího území.

Všechny tyto akce prováděl Sovětský svaz a nástupnické Rusko se souhlasem a za podpory KSČ(M), kterou se snažíte opět dostat k moci.

Dnes se tak Vaším přičiněním opět dostáváme do situace, kdy roste nebezpečí, že se takovýto stav vrátí a jsou dehonestováni lidé, kteří tomu chtějí zabránit.

Česká republika byla vždy mírumilovnou zemí, která se buď někoho bála, nebo byla někomu vděčná. Až nyní jsme rovnocenným partnerem, který se musí bát pouze lidí jako Vy a Vám podobní, kteří nás chtějí vrátit do starých časů.

Já nechci žít ve strachu o svoje děti. Nechci žít v republice, ve které bude opět u moci komunistická strana a která bude pod vlivem Ruska.

Já chci jen prostý mír.

Vážený pane prezidente Miloši Zemane, pokud budu mít to štěstí a někde Vás potkám, věřte mi, že s velkou chutí a zadostiučiněním Vám "plivnu do tváře".

P.S. Podle „Listiny základních práv a svobod“ a podle Ústavy ČR jsme si všichni rovni. Prezident, generál, Roun i Jandová.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Jandová | úterý 22.5.2018 9:26 | karma článku: 41,61 | přečteno: 2139x