Prezident Miloš Zeman je mi bytostně odporný

Nemám ráda toho zlého nenávistného mstivého potměšilého zbabělého nevychovaného a prolhaného člověka, jehož jedinou životní náplní, která mu nejspíše působí zvrácenou rozkoš, je páchat zlo a ubližovat.

Člověka, který při nástupu do prezidentské funkce sliboval, že bude spojovat národ, aby ho poté celou dobu pouze rozeštvával a urážel jeho občany, kteří mu nejsou po chuti, což, zdá se, je naprostá většina.

Tato fyzická a morální troska bez špetky slušného chování má tu drzost kritizovat za chování a jednání druhé, nyní naše transgender spoluobčany.  Já nikoho takového osobně neznám, nebo to nevím, ale je mi naprosto jedno, jestli si někdo nechá operativně změnit pindíka na pipinku, nebo naopak. Nic mi do toho totiž není, A NIJAK MĚ TO NEOMEZUJE A NELIMITUJE. Tito lidé žádným způsobem neovlivňují můj život, na rozdíl od hlavy státu.

Já bych vlastně neměla nic ani proti lidem, jako je prezident Zeman, pokud by byli v zaopatřovacích ústavech, v ústavech pro duševně nedostatečné, v protialkoholických léčebnách, v domovech důchodců, v eldéenkách, nebo někde na Vysočině, ale ne na Hradě v nejvyšší ústavní funkci. Protože operativně lze změnit pohlaví, ale nejde operativně změnit centrum lidskosti, slušnosti, ohleduplnosti a moudrosti. A to by prezident Zeman potřeboval.

Jinak pokud prezident považuje chirurgickou změnu pohlaví za sebepoškozování, já považuji za sebepoškozování sledování jeho nechutných výlevů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Jandová | pondělí 28.6.2021 7:24 | karma článku: 42,35 | přečteno: 2149x