Organizátorům „Milionu chvilek“ jde prý jen o to, dostat se do politiky. No, a i kdyby?

My demonstranti, kteří se zúčastňujeme jejich akcí, jsme prý jen zmanipulované ovce, po jejichž zádech se organizátoři chtějí vyšplhat do politiky. A já bych se chtěla zeptat, copak má Andrej Babiš svoje ANO, kvůli něčemu jinému?
bez komentáře

Copak si svoje hnutí nezaložil jenom proto, aby se dostal do politiky? Samozřejmě, že ANO, i když to maskoval líbivými řečmi o tom, jak to tu chce všechno zlepšit a napravit, což nesplnil.  A mně je proto naprosto jedno, jestli organizátoři Milionu chvilek pro demokracii také vstoupí do politiky. Naopak, velmi ráda je podpořím svojí účastí na dalších demonstracích a v rámci svých možností i finančně. Dokonce si pohrávám se škodolibou myšlenkou, že bych jim posílala těch devět stovek, které mi prý, možná,  Andrej Babiš (pozor, ne stát, ale Andrej Babiš) přidá k důchodu. Ale to bude ještě záležet na tom, zda mi těch devět stovek bude stačit na zdražování, které stát (pozor, ne Andrej Babiš, ale stát :-D) chystá.

A budu je podporovat nejen proto, že jsou mladí a náš stát mládí v politice potřebuje, ale především proto, že jim věřím mnohem víc, než Andreji Babišovi. Nevím sice, zda někdo a případně kdo, za pány Minářem, Rollem a Zévlem stojí, ale copak to vím o Andreji Babišovi?

dddddddd

Zato ale vím, že se tito pánové nebratříčkovali s KSČ ani s StB. Vím, že nepřišli ke svému majetku díky pochybným penězům od neznámých kamarádů. Vím, že nejsou obviněni ze žádných podvodů a VĚŘÍM, že do politiky by nešli jenom proto, aby získali moc a rozmnožili svůj za podivných okolností nabytý majetek.

Já samozřejmě nemohu nyní říci, že bych případnou stranu vzniklou z tohoto protesního hnutí v budoucnu volila. Na demonstracích se schází pestrá směsice lidí, se kterými se shodnu v názorech na Andreje Babiše, ale už  třeba ne na Petra Fialu, Miroslava Kalouska, nebo Jana Hamáčka. Také, a to je velmi zajímavé :-), se shodneme v názorech na prezidenta Zemana, Tomio Okamuru, nebo Vojtěcha Filipa, ale jakým směrem by se tato případná strana vydala, samozřejmě nemůže nikdo vědět.

Takže i kdyby se z Milionu chvilek pro demokracii stala strana, nemohu říct, že bych ji volila, ale do té doby budu toto hnutí s určitostí podporovat, stejně jako statisíce dalších lidí na manifestacích a v petici.

Na závěr bych chtěla upřímně poprosit každého, kdo ví na organizátory alespoň něco z toho, z čeho je podezříván a obviňován Andrej Babiš, aby mi to v diskusi sdělili, a pomohli mi tak k tomu, abych neučinila nějaké nerozvážné rozhodnutí a nepodporovala někoho, kdo si to nezaslouží. Děkuji předem a předpokládám, že svoje upozornění podložíte důkazy a odkazy.

bbbbbbbbbbbbbbbbbb

 

Autor: Marie Jandová | pondělí 5.8.2019 9:14 | karma článku: 43,89 | přečteno: 6642x