Odvolá premiér bez důvěry Babiš ministra bez důvěry Milku, protože „také kradně“,

když ministr zemědělství bez důvěry Milek jasně ukázal, že je naprosto stejný jako tolik kritizovaný a vysmívaný expremiér Nečas, který dával Janě Nagyové vysoké odměny proto, že dřela jako kůň? Nebo je to zcela jiný případ?

A kdybychom to vzali na hodinovou mzdu, tak paní Čejková zřejmě musela dřít ještě víc než kůň a paní Nagyová, a to i v případě, kdy nebudeme počítat údajné noční přesčasy Jany Nagyové, protože 160 hodin měsíčně, což byla podmínka k vyplacení královských odměn paní Čejkové, není ani měsíční hodinový fond pracovníka, který dře 8 hodin denně ne jako kůň, ale, s prominutím, jako vůl.

Pan premiér bez důvěry se spravedlivě rozhorlil a oznámil, že přikázal ministrovi bez důvěry Milkovi, aby smlouvu s paní Čejkovou zrušil. To je sice hezké gesto, ale kdyby mělo být i upřímné, tak by Andrej Babiš musel vyrazit i ministra bez důvěry Milka. Takové hrubé porušení zaměstnanecké kázně by totiž podnikatel Andrej Babiš ve svých firmách zcela jistě netrpěl, a vzhledem k tomu, že i stát chce řídit jako firmu, měl už by mít ministr zemědělství bez důvěry vlastně sbaleno.

Já osobně si myslím, že ministr zemědělství bez důvěry ve funkci zůstane, neboť se podle mého jedná pouze o zinscenované divadýlko, které nám má ukázat, jaký je pan premiér bez důvěry Babiš čestný a spravedlivý a jak nesmlouvavě dokáže zakročit, což mu jistě přinese další plusové body. Nicméně pokud se mýlím a jeho jednání je upřímné, tak hned po ministrovi zemědělství bez důvěry Milkovi, by měl vyrazit také dalšího ministrova poradce, Petra Jelínka, výkonného ředitele firmy Uniles, která spadá pod Agrofert ze svěřenského fondu premiéra Andreje Babiše, a která se u resortu zemědělství uchází o miliardové zakázky na těžbu dřeva. V řadě z nich v posledních měsících jeho (Babišova) společnost bodovala.

Tak uvidíme…….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Jandová | čtvrtek 5.4.2018 15:09 | karma článku: 42,15 | přečteno: 1836x