Kauza novičok – Rusové se odvolávají na slova notorického lháře Zemana!

Ten, ve snaze zalíbit se ruskému vůdci Putinovi, podrazil naši vládu i spojence a ze dvou protichůdných zpráv o tom, zda se u nás novičok vyráběl, prezentoval jako správnou tu, která vyhovuje Rusům.
Všichni lžete, jenom já mluvím pravdu

Vypracováním zprávy o tom, zda se u nás jed vyráběl, totiž Zeman pověřil  BIS, ale jelikož se mu výsledek jejího šetření nehodil a musel by Rusy zklamat, uznal za jedinou správnou zprávu tu z Vojenského zpravodajství, která tvrdí, že u nás ve Vojenském výzkumném ústavu ministerstva obrany v Brně byl testován nervově paralytický jed, označovaný jako A230.

Co na tom, že se jednalo o jinou látku než tu, kterou byl otráven agent Skripal a jeho dcera, protože v jejich případě se jednalo o látku A234. Vladimíra Vladimiroviče přece velký vlastenec a jediný skutečný ochránce zájmů naší země, Miloš Zeman, nemůže zklamat. Musí odčinit selhání v případu vydání hackera Nikulina a opatřit Putinovi munici proti našim spojencům a přátelům a vlastně i proti nám samotným, aby mluvčí ruského ministerstva zahraničí Zacharovová mohla prohlásit:“… třetí lží vlády Theresy Mayové bylo, že Novičok se vyráběl pouze v Rusku. Tuto skutečnost vyvrátil prezident Česka Miloš Zeman, který potvrdil, že tato jedovatá látka byla vyráběna v jeho zemi.“

Ono na jednu stranu přijde k smíchu, že Rusko už je tak zoufalé, že se musí odvolávat na fantasmagorie notorického lháře, který byl mnohokrát odsouzen různými soudy k omluvám za nepravdivé výroky, lidově řečeno lži. Ovšem na druhou stranu člověka jímá hrůza z toho, co ještě tento člověk napáchá za zlo, ve snaze dokázat svoji velikost a zviditelnit se, zvláště, když toho zviditelnění může dosáhnout už jenom v Rusku, protože v ostatním, demokratickém světě, už ho nikdo nebere vážně.

Proto myslím, že pomalu nastává čas, kdy by povolané a oprávněné osoby, to znamená poslanci a senátoři, měli uvažovat o tom, jak tohoto - naší zemi škodícího - člověka odvolat z funkce, protože jeho jednání už získává znaky kolaborace a začíná přímo ohrožovat naši zem a její obyvatele.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marie Jandová | pátek 4.5.2018 12:07 | karma článku: 42,31 | přečteno: 1768x