I pětileté dítě umí lhát lépe než Andrej Babiš

A není to proto, že by Andrej Babiš byl tak čestný a pravdomluvný, ale ono i ke lhaní je potřeba určité inteligence, a to je Babišův problém.
"účelovka, kampaň, Kalousek...."

Já si totiž stále více začínám myslet, že Andrej Babiš není ani zdaleka tak inteligentní, jak se o něm říká a jsem čím dál pevněji přesvědčená, že je pouze bílým koněm určité skupiny lidí, kteří mu poskytli finance na rozjezd jeho podnikání a nyní řídí jeho kroky. A když nemá „noty“ tak je naprosto mimo, jak je názorně vidět, když musí mluvit spatra. Ať už při televizních debatách, před parlamentní vyšetřovací komisí, kde na sebe řekne i to, co se na něho ještě neví, nebo před novináři. V tom případě se nezmůže na nic jiného, než na neustálé opakování svého „účelovka, kampaň, Kalousek“.  

Naposledy jsem se v mém přesvědčení utvrdila před pár dny, když skupina „Šuman“ zveřejnila dokumenty, které – pokud jsou pravé – dokazují, že Andrej Babiš ovládal Čapí hnízdo i při žádosti o evropskou dotaci. Zdůrazňuji pokud jsou pravé. No a co neřekl Andrej Babiš při otázce novinářů na pravost oněch dokumentů? Že pravost dokumentů musí ověřit policie! Může se inteligentní člověk, který je obklopený armádou drahých právníků, takto naivním způsobem přiznat k tomu, že pravé jsou? Já bych pochopila, že je nechá prozkoumat policií, pokud budou nepravé, ale on, geniální podnikatel, který nepoužívá počítač a všechno nosí v hlavě, si musí od policie nechat potvrdit, že jsou pravé. On se k tomu nemůže vyjádřit, protože NEVÍ jak. NEMÁ NOTY!

Andrej Babiš určitě není hloupý, ale žádný podnikatelský génius to podle mého není a já věřím tomu, že jeho největší předností, pro kterou ho někdo dosadil tam, kde je, jsou tvrdé lokty a hroší kůže. Otázkou je, zda je správné, aby bílý kůň zastával funkci premiéra.

Autor: Marie Jandová | úterý 10.10.2017 11:20 | karma článku: 40,37 | přečteno: 1520x