Modrý, nikoliv zelený Bosák - rozhovor V. Klause a J. Bosáka

V mediích se spekuluje, co se to událo mezi Jaromírem Bosákem a Václavem Klausem. Českým radioamatérem byl údajně zachycen přímý rozhovor těchto dvou českých hláškařů 

VK: Jaromíre, jak to komentuješ ty zápasy. Posledně s tím Polskem, to už jsem skutečně trošku zvedl obočí.. Ta poslední střela Poláků a hlavička Kadlece.. Vždyť vy jste to v tom studiu vůbec nerozebrali.. To mě opravdu, ale opravdu nepotěšilo...

JB: Václave, nevěděl jsem, že sleduješ fotbal. Ale vlastně jsem to mohl tušit, zapomněl jsem, že sleduješ úplně všechno..

VK: Samozřejmě, že sleduji fotbal, je to přeci míčová hra. A ty já mám tak rád....

JB: Tak víš co, Václave. Přijď někdy do studia a můžeš se mnou komentovat zápas, když jsi takový expert.. Odneseme odsud všechna pera a psací potřeby a můžeš klidně přijít..

VK: Jaromíre, opravdu ale opravdu mne nezlob. Proč Ty nenazuješ kopačky a nejdeš to ukázat fotbalistům přímo na trávník, když jsi takový plejer..? Podívej se na mně – jak jsem to svým příkladem krásně ukázal našim Dejviskapovým a  Fedkapovým reprezentantům. Od té doby, co mě viděli hrát, jsou pořád na špici.. Nechtěj po mně, abych sestoupil z Hradu mezi poddané a šel to ukázat taky fotbalistům. To už bych skutečně mohl dělat v téhle republice všechno..

JB:  Václave, to by byla bomba. Já bych Ti ten zápas okomentoval – hnedka mě napadají bezva hlášky, třeba: "..je to rozený pravák, levou nohu má jen od toho, aby neupadl, když chodí !" :) Nebo další: "..a Václav si zblízka prohlédl druhou žlutou kartu, a protože ve fotbale platí, že jedna a jedna je jedna, tak si vzápětí prohlédl i kartu červenou...." :)

VK: Jaromíre, na to, že pracuješ v mojí České televizi, tak si dost vyskakuješ. Zítra mám kafe s Dvořákem, naznačím mu, že Bosák je pro moji televizi opravdu ale opravdu zbytečný luxus. Potom si zakomentuješ tak maximálně  záznam turnaje mladších žáků pro obecní rozhlas v Šestajovicích..  Áve já!

Autor: Marek Volf | úterý 19.6.2012 17:40 | karma článku: 35,22 | přečteno: 7068x