Berbrova mafie nabývá opět na síle?

Když lízli Berbra, kdekdo si řekl “Konečně, už bylo na čase” nebo spíš “Pozdě, ale přece”. Ale potom Berbra pustili a ono to trochu vypadá, že se možná vše zase vrací do starých smrdutých kolejí.    

Poslední týdny a měsíce nás nepřestávají překvapovat. Jednak jsme se dozvěděli, že jedním z nejoblíbenějších sportů u nás je střelba z kuše, fotbal je až 18-tý sport, druhak se nemůžu zbavit pocitu, že fotbalová stoka, kterou se zdálo nebude problém vyčistit, je ve skutečnosti “Cloaca Maxima”, kterou můžete obdivovat pro její trvanlivost a nezničitelnost. 

Když lízli Berbra, kdekdo si řekl “Konečně, už bylo na čase” nebo spíš “Pozdě, ale přece”. Kdo viděl klipy fotbalové FEVOLUCE, mohl si dokonce říct: Dobře Šmíca, forza!!! Ale potom Berbra pustili a ono to trochu vypadá, že jako plno věcí v tomto státě, možná zase se vrací vše do starých smrdutých kolejí.    

Estébáci vždycky věděli, co dělají. Věděli, jak efektivně ničit jakékoliv demokratické snahy.

Kdo by řekl, že v roce 2021 bude této zemi z hradu vládnout dementní stařík, který je nepokrytě agentem Kremlu, premiérem bude bývalý estébák, který “nikdy neodstoupí”, a fotbalu bude vládnout také estébák, který také “nikdy, ale opravdu nikdy” nás nepřestane přesvědčovat, že staré pořádky jsou ty správné a demokracie, čistota a fair play jsou nesmysly, které nikoho nezajímají?

FEVOLUCE na to jde od okresů - tak se podívejme, jak se jim to daří.

 

Tenhle graf neříká, kolik okresů, které zatím volily, podporuje FEVOLUCI. Říká jenom to, jak se daří vyměňovat staré předsedy za nové. Logicky totiž nemuseli všichni staří předsedové podporovat staré pořádky a noví předsedové nemusí podporovat pořádky nové, tedy snahu o větší čistotu fotbalu. 

Ale je zřejmé, že něco se děje. Fotbalových okresů je 76 a my jsme na samém začátku (odvoleno 17 okresů, vyměněno 6 předsedů). I když předseda není ve vedení OFS sám, něco to signalizuje. 

Tak nezbývá než sledovat a držet palce. 

FORZA FEVOLUCE! 

ALLEZ Šmíca a spol! 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Volf | sobota 13.3.2021 8:42 | karma článku: 15,61 | přečteno: 622x