Vážená paní starostko,

mám jenom jeden velmi jednoduchý dotaz. Za těch sto milionů - nebylo by možné Jiřího z Poděbrad vybetonovat kompletně? Mně tedy připadá, že tam zůstává pořád strašně moc trávníku a z těch stromů bude jenom listí.

Víte, mám obavy, že to bude jako teď. Zjevně nejsou peníze na to ty trávníky zalévat, jsou úplně žluté. Pak to vypadá, že se ani nestaráte o veřejnou zeleň a nějaký blbec by Vás pak mohl kritizovat.
Proč těm řvounům dávat klacek do ruky, že?

A ta zelená stejně jenom kazí celkový dojem. Také si uvědomte, že z těch stromů bude strašně listí - už teď je ho tady po okolí až hrůza. Kdyby tam byl jenom beton, sníží se úžasně náklady. Jsem rád, že k věci přistupujete s péčí řádného hospodáře. Ne, jako jiní!
Opravdu oceňuji, že se nepočítá s lavičkami - alespoň podle obrázků projektu to tak vypadá. To je prostě skvělé, dneska tam sedává spousta lidí a jenom ruší. Ani nemluvím o těch bezdomovcích, to je vůbec hrůza. Ale oni tam dneska chodí i jiní. Tím by se ušetřilo na koších, když tam nebudou lidi, nebudou ani odpadky. Stejně pořád jenom vázne jejich odvoz a když jsou tam ty trhy, tak vzniká opravdu hnusný bordel. To byste nevěřila, kolik tam toho lidi sní a vypijí za těch pár hodin. Proč nejsou doma, jako slušní občané? Oceňuji, že to chcete utnout. A to ne nějak populisticky, že by tam někdo během trhů jezdil uklízet, to by přece uměl každý. Vizionář to vybetonuje, tak je to správné - žádná dočasná řešení, vzít to pořádně od podlahy.
A vida, vlastně ještě - trhy. Z toho, co MČ kdy o projektu vypustila vizuálně do světa se těším na to, že minimálně po dobu "rekonstrukce" tomu okrádání občanů nějakými přivandrovalci z venkova zatnete tipec. A jak se dívám, tak naštěstí tam bude jenom beton, čili - i kdyby se několik stánků někam vešlo, tak si lidi nebudou mít kde sednout, přestanou tam vodit děti, co jenom křičí na trávnících, snad se i zničí ta hrozná tradice skoro pikniků, což je prostě nepřijatelné. Kdo to kdy viděl, aby si lidi sedali na trávníky, jak je napadne! A dlažba je tvrdá do zadku. Musím říci, že to je moc chytré. Kdyby tedy nešlo zničit ty trávníky úplně a někde by zůstaly, tak navrhuji to oplotit.
A prosím, dejte mi vědět, až budete dělat nějakou "soutěž" na to betonování. Rád obstarám firmu, co to udělá za 120 míčů. Však víte :-)
S pozdravem
Tomáš Marek

P.S. Dneska jsem to paní starostce poslal mailem, tak jsem zvědavý, co bude...

 

Autor: Tomáš Marek | pondělí 27.7.2015 15:17 | karma článku: 26,38 | přečteno: 1533x
  • Další články autora

Tomáš Marek

Agroterorismus

7.3.2024 v 17:03 | Karma: 37,93

Tomáš Marek

Paní Alenko, vraťte se na finance!

22.9.2023 v 10:45 | Karma: 35,37

Tomáš Marek

Zmrzneme, nebo umřou hlady?

9.9.2022 v 12:40 | Karma: 18,21