Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^moc hezké. Vím, že dobří lidé stále existují. Několikrát jsem se o tom přesvědčila.

Někdo má doma čtyři děti s PAS? Tak to hlubokosklon, já mám jedno a až nad hlavu.;-D

0 0
možnosti
Foto

Když člověk něco ztratil, hledá to a nenalezne, obvykle najde něco jiného. Třeba i pocho pení od jiných lidí, účast. Díky za pěkní zamyšlení, zajímaé zamyš l ení, pane Ryš á n ku.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za krásné povídání:-)R^

0 0
možnosti

J49a71n 98M32a73r48e10k

31. 10. 2021 21:38

Pane Ryšánek, váš blog to je balzám na moje rány,drásané neustálým zmateném kecání o covidu, o Babišovi , o ztracené demokracii, o zlé budoucnosti a já nevím o čem ještě. Ano jsou mezi námi dobří lidé. Ale musíme mít ochotu je vidět a potkávat.

Mimochodem, ty klíče. Moje paní dlouhá léta pracoval ve Vancouveru v klenotnictví jako zástupkyně šéfa. Klíče od obchodu měla vždy doma a někdy je neprozřetelně nosila u sebe. Jednoho nedělního slunného zimního dne, sněhu asi 20cm jsme si vyšli do takového lesoparku. Moje chot tam ztratila klíče. To byl průšvih. Hledali jsme a hledali. Byl sníh a kdovíkam zapadly. Žel, žádný 'Anděl' v lidské, ososbě nablízku. Hledali jsme několik hodin...Nc.. Tak dle protokolu hned jsme volali zámečníka, který spolupracoval s obchodním domem, kde klenotnictví bylo. Byla neděle. Museli jsme požádat policii, aby otevřela dům, hlídala u hlavního vchodu, zatímco pan prokádrovaný zámečník dělal svou práci Vše dopadlo dobře. Pan šéf manželce mírně vynadal a život šel dál.....

1 0
možnosti
Foto

Tak to mě moc těší...

0 0
možnosti
  • Počet článků 251
  • Celková karma 6,93
  • Průměrná čtenost 285x
Potulný kazatel, který je vděčný za každý aktivně prožitý den, snaží se dávat formám obsah, hledat cestu k smysluplnému životu.

Otec 5 dětí.

Seznam rubrik