Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za námět k zamyšlení - sám nad sebou... A karma. R^V

0 0
možnosti
Foto

R^VR^ Velmi pěkná úvaha. Jde na dřeň člověčenství, dnes i v minulosti, napříč věky... Jsem za vyrovnanost (harmonii, chceme-li). Liturgie může být důstojná, velmi prostá, ale bez ní to taky nejde. Podobně to nejde bez (aspoň občasného) přemítání nad biblickými texty. Avšak bez života v lásce a milosrdenství to nedává smysl, byla bylo prázdná věc, na povrchu. Pak je tu ještě radost a humor... A oslava Boha v kráse jeho díla Stvoření. (Všeho s mírou, vyváženě, ne jedno na úkor druhého).

4 0
možnosti
Foto

Zdravím, vy jste z Úsova, že. Já jsem z Břevence u Šumvaldu. Vaše fotky jsou moc pěkné. Rád se podívám do svého rodného kraje. Křížový vrch u Rudy a Bradlo jsou magická místa. Akorát Bradlo teď ničí kůrovec.

1 0
možnosti
Foto

R^myslím že jste přesně vyjádřil co cítí a vnímají mnozí a když o tom promluví tak se místo rozumného dialogu dočkají jen urážek a okřikování: Buď zticha a plav...to je z filmu o Bílé paní, komu by to nedošlo. a za bolševika tato replika byla považována za zdařilé vyjádření postoje společnosti vůči lidem kteřísi dovolili zpochybnit vládu jedné strany...že už bychom zase byli tam kde jsme byli?8-o

vám dík a karma za moudrá slovaR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 6,66
  • Průměrná čtenost 284x
Potulný kazatel, který je vděčný za každý aktivně prožitý den, snaží se dávat formám obsah, hledat cestu k smysluplnému životu.

Otec 5 dětí.

Seznam rubrik