Až dvě piva za volantem? ODS se zbláznila!

Vypadá to, že ODS vyrazila na lov politických bodů před eurovolbami. Chce si urvat hlasy mezi českými alkoholiky a pijany? Nebo lobovali pivovarníci a slíbili modré pivo či příspěvky do pokladny?

Vzhledem k tomu, že nealko piva jsou povětšinou dražší než alkoholická, tak se lobování pivovarníků nedá předpokládat.

Takže zoufalý hon na ještě zoufalejší voliče. Dokážou si experti ODS představit, co se stane, když to projde? Jak nám vzroste počet opilců za volantem. Jak se všichni budou vymlouvat a hledat kličky s množstvím alkoholu.

Přece není povinnost si dát k obědu pivo nebo dvě? Nebo snad ano?

„Jsme přesvědčeni, že naši občané jsou stejně zodpovědní a stejně zvládnou takovou toleranci, jako občané jiných zemí v Evropě, a že není žádný důvod, abychom tuto míru svobody, která se pojí s odpovědností, našim lidem neumožnili...."

Pan Fiala žertuje - už jenom při podhledu na volební výsledky je jasné, jak je to se zodpovědností našich občanů. A při pohledu na statistiky konzumace alkoholu zůstává nad snahou ODS rozum stát. Proč, proboha, chtějí podporovat zvýšení konzumace alkoholu?

Normální zodpovědný člověk přece nemá problém nepít alkohol před tím než sedne za volant, pokud ano, tak by se měl léčit!!!

 

Zdroj:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/az-dve-piva-za-volantem-ods-pripravuje-revoluci-na-silnici-69760?seq-no=9&dop-ab-variant=&source=clanky-home

Autor: Marek Konečný | čtvrtek 4.4.2019 18:59 | karma článku: 27,30 | přečteno: 843x
  • Další články autora

Marek Konečný

Češi, nebuďte čuňata!

15.9.2020 v 10:13 | Karma: 29,28

Marek Konečný

Dvojí kvalita Fernetu!?

19.7.2019 v 9:47 | Karma: 39,97

Marek Konečný

Zbytečná ústavní žaloba

10.7.2019 v 10:29 | Karma: 11,91