Jen tak?

Znáte ten pocit, když Vás něco ponouká psát článek na blog ale není toho tolik, aby to mělo správný objem? Já ten pocit znám už asi 3 měsíce. Pak se k tomu připne pochybnost o zajímavosti tohoto článku a 3-měsíční mlčení je tu.

Proto otevírám typ článku a nazvu jej "pelmel". Kdybych náhodou nebyl první, tak se nic neděje, protože přihlášku na patentový úřad jsem zatím nepodal.

Záludnost nového mobilu. Koupil jsem Samsung na dvě SIMky. Jisto jistě chybou obsluhy, se nemůžu přihlásit do diskuze na blogu. Starý šlapal jak hodinky, ale nosit pořád 3 přístroje není to pravé ořechové. Tak nosím dva a na jeden jsem nas.aný.

Několik dnů tepla mělo očekávaný efekt. Děvčata s pěknýma i méně pěknýma nohama odhalily svou identitu. Vzápětí napadlo 30 čísel sněhu a Ukrajinky opět zapadly do kožichů. Binec... ale už se otepluje!

Vzpomínka na rok 2014 kdy tady nafta stála v přepočtu 12 Kč/litr. Včera ta nejlevnější vyšla na 20 Kč/litr. Přijatelný binec...

Co je tady nejlepší? No přece chleba! Spousta druhů celozrnných, světlých, tmavých, s česnekem, bez,bagety, bulky atd. Opravdu v Česku nemůžeme konkurovat. Pro závistivce dobrá zpráva, tekutý chleba (pro neznalé Jaromíre) se nedá kousat ba ani pít.

Vodka, ať se na mne Finové a zbytek severu Zeměkoule zlobí jak chtějí, je tady opravdu nejlepší na světě.

Pokud chcete nějakého upejpavce naučit rychle a kvalitně mluvit sprostě, dejte mu usednout za volant a řídit pár dnů na Ukrajině. Garantuji, že maximálně do 3 dnů se z něj budou řinout slova, o jejichž existenci a údernosti neví ani nejčernější havíř.  To bude jednou téma celého článku. Jen se musím připravit, neboť některá slova korektní ekvivalent prostě nemají.

Vytvoření fronty za několik sekund. Stačí, když dáte někomu přednost a necháte jej prvního vyjít z obchodu. Blesku rychle máte na zádech minimálně 10 lidí a velmi naštvaných. Tyhle moresy se tady nevedou. Prostě jdeš jak buran a před tebou vychovaní jedinci uskakují na stranu. Někdy i na dvě. Když to stihnou.

Kouření. Když přicházíte k nákupnímu centru, vypadá to jako hobby centrum pro kuřáky. Kolektivy mladých, zejména děvčat, stojí venku u vchodu, a dým valící se z jejich tělních otvorů (ústa a nosy) připomíná tepelnou elektrárnu v Dětmarovicích. O využití pracovní doby nespekuluji. Zbytečné...

Dalších 137 pelmelů nechávám na příště.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Matušák | pondělí 24.4.2017 13:09 | karma článku: 10,56 | přečteno: 208x
  • Další články autora

Marcel Matušák

Ještě ČT?

6.10.2018 v 12:05 | Karma: 36,52

Marcel Matušák

Sbohem Česká televize!

13.7.2018 v 10:16 | Karma: 40,43

Marcel Matušák

Zdá se mi to?

27.1.2018 v 20:56 | Karma: 33,50