Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ono to má logiku, protože když se hádají dva pitomci, a vy se do toho montujete, může se vám stát, že se spojí proti vám. Osobně zažito. Je to blbej pocit.

0 0
možnosti
JL

Takoví jsou lidé, vždycky něco pindají, před válkou, během ní i po ní. Nedávno mi jeden kamarád řekl, že mluvil s nějakým starým Němcem a ten řekl: "Víte, pan Hitler udělal pro lidi hodně dobrého." Pozoruhodné, když si vezmete, že to bylo nevím tak asi 50, 60 let po válce. - Takže člověk se pak už moc nediví, když se třeba dozví, že Heydrich byl dobrý manžel....A totéž nyní co se týče Ruska a jeho invaze na Ukrajinu. Je to historicky poučné, sledovat, jak lidi reagují. - Jednou jsem mluvil se sudetským Němcem, starým pánem, 80.léta, tedy tak asi 43 let od konce války, a ten mi řekl, že válčil ve Wehrmachtu, protože musel povinně narukovat. A vyprávěl jedinou historku z války: že v Itálii projížděli Američani nějakým městem a někdo na vojáky v otevřeném džípu vylil z okna horkou vodu - z auta prý vyběhl voják, černoch, vběhl do domu a všechny tam prý podřízl. - Zajímavé je, že nevyprávěl ani jedinou historku o tom, jak se chovali němečtí vojáci. Snad proto mluvil o Američanech, aby vysvětlil, že válka je krutá a to oboustranně, nebo všestranně. - teď se zase divíme bestialitě vojáků válčících na Ukrajině, a budeme ty zprávy dostávat ještě řadu let, dokud budou někoho zajímat.

1 0
možnosti
Foto

To lidové moudro je pěkné, ale nesmějí si ho dát do znaku hasiči.

4 0
možnosti
JF

Takto moudrý člověk se pak spravedlivě vyděsí, když mu začne hořet koudel uprdele, a zabedákuje, prečo sa mi to stalo?! :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 11,84
  • Průměrná čtenost 1196x
Bežec na dlhé trate a dekonšpirátor; teda mám za to, že za zlom vo svete nie sú ani USA, ani Židia, ani tajné spolky, ale prepestovaný rozum, absolútna neznalosť zmyslu života, duchovná lenivosť. Neschvaľovateľ ruskej okupácie Ukrajiny, kritik socializmu s "ľudskou tvárou", aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo pseudohumanizmu, fanatického multikulturalizmu. z totálne prekrúteného učenia proroka Mohameda jeho následovníkmi, širenia ich politickej ideológie pod maskou náboženstva, slepej viery v toto učenie zo strachu pred fanatikmi, alibizmu moslimských a tiež európskych lídrov, ktorí otvárajú dvere tejto "novej" totalitnej ideológii.  

Na blogu iDnes od 10. 1 .2010 článkom "Čo je cennejšie, zdravie, alebo poznanie?" Na blogu Sme od r. 2007, neskôr VIP bloger, ale od 19. 11. 2021 síce nie zmazaný, ale umlčaný.