Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ono to má logiku, protože když se hádají dva pitomci, a vy se do toho montujete, může se vám stát, že se spojí proti vám. Osobně zažito. Je to blbej pocit.

0 0
možnosti
JL

Takoví jsou lidé, vždycky něco pindají, před válkou, během ní i po ní. Nedávno mi jeden kamarád řekl, že mluvil s nějakým starým Němcem a ten řekl: "Víte, pan Hitler udělal pro lidi hodně dobrého." Pozoruhodné, když si vezmete, že to bylo nevím tak asi 50, 60 let po válce. - Takže člověk se pak už moc nediví, když se třeba dozví, že Heydrich byl dobrý manžel....A totéž nyní co se týče Ruska a jeho invaze na Ukrajinu. Je to historicky poučné, sledovat, jak lidi reagují. - Jednou jsem mluvil se sudetským Němcem, starým pánem, 80.léta, tedy tak asi 43 let od konce války, a ten mi řekl, že válčil ve Wehrmachtu, protože musel povinně narukovat. A vyprávěl jedinou historku z války: že v Itálii projížděli Američani nějakým městem a někdo na vojáky v otevřeném džípu vylil z okna horkou vodu - z auta prý vyběhl voják, černoch, vběhl do domu a všechny tam prý podřízl. - Zajímavé je, že nevyprávěl ani jedinou historku o tom, jak se chovali němečtí vojáci. Snad proto mluvil o Američanech, aby vysvětlil, že válka je krutá a to oboustranně, nebo všestranně. - teď se zase divíme bestialitě vojáků válčících na Ukrajině, a budeme ty zprávy dostávat ještě řadu let, dokud budou někoho zajímat.

1 0
možnosti
Foto

To lidové moudro je pěkné, ale nesmějí si ho dát do znaku hasiči.

4 0
možnosti
JF

Takto moudrý člověk se pak spravedlivě vyděsí, když mu začne hořet koudel uprdele, a zabedákuje, prečo sa mi to stalo?! :-/

1 0
možnosti