Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No nazdar ... jsem se tím prolouskal, ale je to darda :))) Lidi, co mám rád, jsou až brutus směrem k autorce, lidi co nesnáším, vypadají najednou docela moudře ... lidi co neznám a navážejí se do nich lidi, co mám rád ... jsem musel při jejich obraně pluskovat ;-D Ale nedá se nic dělat ... vidím to stále stejně :) Pokud nejde o život, jde o stodukátů :))

8 8
možnosti

No jo, to je ta diskusní černobílost. Jednou si někoho zařadíš a už  tam je. Občas to tak nesepne a barvy se prohodí. Internetové žvanění je prostě "placeté". (No ale stejně - furt lepší, než padesát odstínů šedi :-))

5 10
možnosti
Foto

Jo...já to sice nečetl...ale na druhou stranou jsem četl recenzi někoho, komu bych i v tomhle důvěřoval :)

10 4
možnosti

Ehm, já četla. Považovala jsem se za reklamoodolnou, ale tentokrát mne "dostali". Jsem si říkala: "Holka, přece neumřeš neznalá věci". No, tak neumřu :-).

3 8
možnosti

Doporučuji vydržet a odolat. Neb jsem odkládala tlustoknihu s pocitem, že kdybych zalovila v harlekýnkách (co vím, existují ještě?), tak ta fialová řada byla možná i pikantnější. Jen se to na stovce stránek stihlo všechno. I se svatbou.

2 5
možnosti
Foto

Prý už je druhý díl - to budu na pískovišti naprosto OUT, prý je to mezi matkami na MD obrovský hit- a která to nečetla, je divná;-D

3 5
možnosti

No ta moje ježíšková (já nevím, že ježíšek vzorně četl dopis zrovna vloni) koluje po mladých beruškách z práce a to vám je dojetí a vzdychání, až si myslím, že už té literatuře přestávám rozumět. Druhý díl taky nečtěte, zas se nevezmou;-O

2 5
možnosti
Foto

;-(Ne? Tak to určitě číst nebudu;-D

Momentálně si čteme s dcerou: Vše,co byste měli vědět o sexu. Já nevím, jestli tam je ještě něco, o čem nemám ani páru;-D

3 6
možnosti

jéééžiši, teď jste mi připomněla, jak moje prvňačka přišla domů s dotazem, jak je možné, že miminko je takhle maličké (a příslušně roztažené tlapky), když ty spermie jsou táááákhle veliké (a ruce rozpažené co to šlo). Málem jsem si jehlicí vypíchla oko.

2 5
možnosti