Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby měla mužů 40 na den, je do toho každému šumafuk, si myslím. Pokud neprovozuje sex v dětském pokoji, což nepředpokládám. Resp. předpokládám, že ani ne v bytě, kde s dcerou žije. Ve 13-ti letech, při součinnosti prarodičů a otce, při využití techniky (mobil, skype) dcera zvládne spíše matčinu půlroční fyzickou nepřítomnost, než celoživotně frustrovanou matku, která se řídí názory tzv.slušných a standardních lidí, kterým je vše jasné. Každý člověk je jiný, proto každý z nás potřebuje ke spokojenému životu něco jiného, a nikdo nemá právo ho soudit.

8 10
možnosti
TK

Ale tak s tím se dá celkem souhlasit, že by mohla být každému ukradená. Na druhou stranu, když už jí tady paní Tobiášová vytáhla na světlo boží i s jejími milenci a ostatními životními peripetiemi, tak se nesmí divit, že se k tomu leckdo vyjádří a že ne každý jí bude nekriticky obdivovat.

Taky popravdě úplně nevím, jak by se to milé Jitce zamlouvalo, že jí tady hodila všanc. Pokud totiž opravdu není vymyšlená, tak už teď opravdu není anonymní.

9 2
možnosti
MB

No tak budem surový - sorry, ale ja vidím naprosto nevyrovnanú ženskú, ktorá ničí život sebe, hlavne svojmu dieťaťu. Jej trauma musela byť strašne šílená, že takto dokáže ubližovať ľuďom okolo seba. Jej dcéra bude mať raz veľmi pekný vzor. Myslím, že by to chcelo opýtať sa jej milencov, aký ma image? Evička tričko? Rv

11 4
možnosti
TK

Souhlasím s vámi. A i když je to možná vymyšlené, raděj to nebudu dávat číst manželce kamaráda, který je t.č. na misi. Nemusí si přečíst, že ta zdravotní sestra, co tam slouží, byť je možná vymyšlená, je taková veselejší v rozkroku.

11 6
možnosti
SW

Anebo.. kdyz zena mysli jen na sebe... Je mi lito Karla a je mi lito jeji dcery. Je to dobre napsane, uplne ty postavy vidim (i takove znam), ale i kdyz se mi libi forma, nemuzu rict, ze jsou mi sympaticke vsechny postavy onoho pribehu. Ona ta nezavislost je dosti myticka, ja vidim spis to, co Karel.

8 2
možnosti
ZK

Z18d96e38n79a 56K30o86č87í

2. 4. 2013 20:27

Jo, jo - takových žen je hodně, ale naštěstí o tom chlapi moc neví a jsou důvěřiví  jako trubky. ;-D

2 6
možnosti
MS

Moc tomu nerozumím. Pár měsíců po porodu ho údajně vyprala z bytu, ale podle všeho s ním zůstala. 8-o

7 0
možnosti
Foto

To je s Vámi právě ten problém, pana Stehlík. Máte všechno černobílé. Pokud chcete tenhle příběh pochopit, přečtěte si ho ještě jednou, nebo třeba víckrát:-)

2 7
možnosti
PM

Mno ta Vaše Jitka,dle popisu na začátku článku,jakobyste popsala mou ženu;-D.A mám dceru Elišku,ale nésu Karel...a žena není vojanda...I když,jako křehká modrooká 165cm vysoká blondýnka uštědřila za volantem VW Transporteru šok nejednomu protijedoucímu náklaďáku...

4 4
možnosti
Foto

A pak že není rovnoprávnosprávnost ;-D Dám to přečíst Jitce, kterou mám v záloze, když nepřijde Hanka, která se jak na potvoru domluví Petrou, že dnes půjdou do kina a ne ke mně ... snad pochopí, že se prostě jen chovám racionálně a stejně tak, jako se umí chovat ženy ;-)

10 4
možnosti
Foto

Do kina s Petrou místo k tobě??Co dávaj?

1 5
možnosti
Foto

Každý z nás jsme něčím originální a každý z nás má určité preference, které se  nemusí shodovat s preferencemi jiných lidí.  Náš život za nás nikdo neodžije a je jen na nás jak si ho zařídíme.  Je fajn narazit na člověka, který ho bude chtít prožít s námi, ale je fajn i když na takového člověka nenarazíme.  Pro mnoho lidí je tím nejdůležitějším  pocit svobody výběru z mnoha nabízených variant.

3 6
možnosti
Foto

Karma Jitce za odvahu a vlastní hlavu a Tobě za napsání blogu:-)R^

4 8
možnosti
Foto

Mmch, k armádě jsem jako dcera vojáka chtěla také, bohužel kvůli vrozené vadě štítné žlázy a očím jsem měla smůlu. Být chlap, dostala bych modrou knížku:-))

3 6
možnosti