Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karel Pipin

20. 8. 2009 21:03
Ach tak krásná žena ....

Ach tak společensky uvědoměle angažovaná žena ...

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

20. 8. 2009 17:41
Protest

je mnohdy jediné, co lidem zbývá. Jisě, protestovat proti výstavbě obchvatu, který zkvalitní dopravní obslužnost v širokém okolí je nesmysl, ovšem např. golfové hřiště uprostřed Klánovic? Proč??? Jen proto, že tam žije sorta milionářů, pro něž je těžko zajet si pár kilometrů, třeba na Karlštejn, či do Motola? I já často cítím potřebu protestovat - proti nesmyslným soudním výrokům, proti mizerným platům za náročnou práci a naopak, proti zdivočelé výstavbě odporných krychlí, které tam zůstanou i ve chvíli, kdy řetězec zkrachuje (viz Tesco ve Stodůlkách), a proti spoustě dalších věcí, které mě štvou, ale nic proti nim nezmůžu. Zbývá opravdu jen ten protest.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

17. 8. 2009 14:34
Skvěle napsáno.

Kdysi tuším Jiránek (nebo Renčín?) nakreslil vtip, jak muž vstoupiv do obchodu požaduje sprej proti všemu a proti všem.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

18. 8. 2009 19:58
Re: Skvěle napsáno.

;-D;-DR^

0 0
možnosti
LF

Libor76

16. 8. 2009 23:54
:)

Přesně.

 Konkrétní příklad? Bydlím v novostavbě, necelé dva roky. Na nástěnce jsem našel plakát, že máme podepsat petici proti novému domu v sousedství, že bude u nás moc lidí, aut a nevím čeho. A lidi podpisují... Já se jen trpně usmívám při představě, jak lidi předem dvěmi lety podepisovali petice proti domu, kde bydlím... a pak lidi z toho nového domu možná taky budou něco podepisovat. :-)

0 0
možnosti
WSLSC

WChurchill

16. 8. 2009 19:32
Karma

Esp. za poslední dvě věty.

0 0
možnosti
A

Arth-

16. 8. 2009 11:25
Ano!!

Připojuji se k protestu proti protestům...  proti většině protestů!

0 0
možnosti
KM

km.

15. 8. 2009 11:43
děkuju

všem, kteří mi napsali do diskuse, jen upřesňuju, jak jsem už psala, moc si vážím možnosti, že můžeme protestovat a tak protestuju proti lidem, kteří protestují snad "ze sportu" proti všemu, co nějakým způsobem omezuje jejich pohodlí aniž by přemýšleli o tom, jak se věci mají k druhým lidem - můžu uvést konkrétní případ, několik lidí začalo protestovat proti východní části pražského obchvatu, kvůli tomu, že ještě nestojí, jiným lidem jezdí kolony kamionů přímo před nosem, ti lidé, co protestují, si nakoupili levné pozemky v blízkosti plánovaného obchvatu a teď se jim nelíbí, že by se měl konečně stavět, přitom věděli, že to tak bude ... a mohla bych popsat další případy, tak proti těm já protestuju mimo jiné ... a mimochodem, jsem jedna z těch, která bude mít možná ten obchvat za humny, nejsem ta, které teď čoudí auta před zahradou ... to jen pro rýpavé ...  

0 0
možnosti
L

Lombardo666

15. 8. 2009 16:45
Re: děkuju

Já vám rozumím, také jsem byl zděšen v dobách kauzy "Matiční ulice", když špinavá troska protestovala proti plotu, přestože bydlel 200 kilometrů v jiném městě. Bohužel je doba kdy si všichni myslí, že jsou ti nejchytřejší a jejich názor je důležitý. Osobně bych tento typ lidí fyzicky trestal.

0 0
možnosti
JK

jejkap

15. 8. 2009 8:53
Protestuji proti kravam

ktere si mysli, ze jsou stredem sveta a ostatni maji drzet usta.

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

15. 8. 2009 5:31
Koho nechápete, to je kverulant?

Pokud lidé protestují, něco jim vadí. Pokud mi vadí, že protestují, dávám tak najevo, že jejich problém se mne absolutně netýká, nechápu ho, nikoliv to, že jsem v pohodě a absolutně bezproblémový živočich. Dříve či později se něco stane, co se dotkne i vás, vašeho světa. A vy budete mít na vybranou. Buď sedět a přihlížet, jak vám, dejme tomu, kácejí stovky ha lesa v sousedství, kam jste chodila s kočárkem a jezdíte na kole, lesa, který zachytil průmyslové exhalace vanoucí z továren nebo se k tomu postavíte aktivně a budete se bránit. Možná zjistíte, že vše je dávno uplacené a rozhodnuté předem, ale budete se moci sama sobě podívat do očí a říci si, že jste udělala vše, co bylo ve vašich silách. I vy jste projevila nesouhlas třeba s porody doma. Souhlasila jsem s vaším názorem a podpořila vás v diskuzi. Ale tvrdit, že protest, co se mne netýká, je nesmysl a lidi jsou jen banda kverulantů?

0 0
možnosti
ME

egi

15. 8. 2009 1:48
U vás lidi dělají sex?

"Dělají sex" - to je zase co?

U nás třeba šukají, píchají, případně ti sečtělejší souloží.

Ale aby "dělali sex", to jsem ještě nežral ;-D;-D

0 0
možnosti
EN

Ed28

15. 8. 2009 15:31
Re: U vás lidi dělají sex?

to je jaksi prebasnene z (americke) anglictiny...  make love... delat lasku (delat sex). lidi kteri pisou si cas od casu vymysleji slovicka a jako autori na to maji pravo. Ja se divim ze se divite... Ja bych se spis zastavil nad mnoha gramatickymi smesnostmi soucasneho ceskeho jazyka. Treba takove prechylovani zenskych jmen jako napriklad pani Clintonova... Mne to zni v usich obludne. Proc se nemuze napsat a rikat Mrs. Clinton... vzdyt z toho kazdy pochopi ze to je v ceskem slova zmyslu zena ktera se jenuje Clinton.  Kdyz uz ceske zeny chteji mit to -ova za jmenem ktere kdysi oznacovalo zenskou otrokyni kterou vlastnil vazeny manzel at si to tam maji ale zprznovat jmena prislusnic jinych kultur to je skutecne hruza. Anebo takove smesne slova jako "lidr",  "nemusim", to jsou podle mne hruzy .

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky