Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

glicerin

22. 8. 2008 10:02
Daliborovi_S

Člověče vy to pletete pátý, přes devátý. Co má společného rok 68 s tím jak se zachází s lidmi dnes a u nás ? Chováme se opravdu nadřazeně ke všem cizincům z východu. Vietnamcům se všude automaticky tyká, rusům a ukrajincům  vlastně také. Není zase tak daleko doba, kdy jsme měli holé zadky jako oni. Náhodou jsem se mohl přesvědčit, jak jsou tito lidé ubytováni. Strašnický byt 3+1, majitel ho přes realitku pronajal, realitka  si našla zámožnějšího rusa. A tento "podnikatel" v něm ubytovává 14  lidí.

Tak se neperou o jednu koupelnu ?

Přitom pracují soboty neděle, a když konečně jedou domů, tak je postupně jejich soukmenovci cestou oktrádají.

0 0
možnosti
IK

Max

27. 2. 2008 1:11
Až moc černobílé

Jezdím denně MHD a nejsem zrovna moc odvázaný z toho, když doma zjistím, že mám zničený zánovní kabát, protože se jeden takový nádeník s absencí smyslu pro základní společenská pravidla neobtěžuje  na stavbě převléct z vaťáku a montérek do civilního oblečení a bagančata očistit od jílu. On možná ušetří, ale já si musím koupit nové šaty. A pokud jde o ten pach, myslím, že není způsoben nedostatkem sprch na ubytovně, ale spíše tím, že ve východních krajích do dneška začasto patří k běžným zvyků se mýt jednou za týden či za 14 dnů. Takový pach rozkládajícího se potu a alkoholových par je fakt nezapomenutelný. Nicméně za verbež bych je až na výjimky nepovažoval. Tohle označení je přiléhavější pro tzv. nové Rusy, kteří se sice polejvají drahými voňavkami, ale jinak je to morální chátra se způsoby bolševické věrchušky.

0 0
možnosti

Stanislav

26. 2. 2008 22:02
plne s vasimy nazory souhlasim

Nebot jsem si zazil neco podibneho na vlastni kuzi ziji biz 10 let v USA a zacatky zde byli opravdu drsne slovo verbez jsem slichaval castokrat my bylo do breku nejsem zlodej ani vrah jenom jsem se snazil zaradit do spolecnosti nekoukejme na coz delniky z pohedanim nebot my Sami pohrdame praci kterou odvadeji meli bychom se naopak zamyslet sami nad sebou.

[>-]

0 0
možnosti

o

26. 2. 2008 17:18
a

:-)R^!:-/VX?

0 0
možnosti

tomas

26. 2. 2008 14:58
Jeste ze tady jsou...

Máte úplnou pravdu, mnohem vic si vazim techto tvrde pracujicich ukrajincu, nez tisice nasich nezamestnanych meloucharu, co zneuzivaji system. Pri pohledu na Ukrajince u nas si vzdycky vzpomenu na zacatek 90. let a moji praci v Anglii na poli. Byli jsme uplne stejne spinavi a v Tescu kupovali to nejlevnejsi jidlo. Plus krabicove vino nebo 18 st. pivo, abychom meli za malo penez hodne muziky. A velice dobre si pamatuji, jak jsem si strasne vazil tech farmaru, kteri s nami zachazeli s minimalnim respektem. A jak me s prominutim "srali" ti, kteri nas meli jen za novodobe otroky....

0 0
možnosti

KWS

26. 2. 2008 14:16
Nehazejte je do jednoho pytle - "Cista" verbez mi vadi vic2

Samozrejme ze s takto slusnou "verbezi" se k nam dostane i ta skutecna verbez a pak je veci pana Langera a jeho modrych boys aby se o to postarali misto vecneho placani po ramenou a rozhazovani priteplalych usmevu a pospavani ve sluzenbich vozech nebo na sluzebnach. Nesnasim elitare a prusvih je ze nam elitari vladnou takze hned tak ke zlepseni nedojde. 

Rodice detem ale asi neprestanou vstepovat falesne hodnoty a jen tak se u nas neobnovi odbornost na ktere si kdysi Cesi zakladali. Budeme tedy potrebovat cim dal vice cizi pracovni sily a tim padem nas ceka jen vic "verbeze" a vseobecne hloupnuti populace!

0 0
možnosti

KWS

26. 2. 2008 14:15
Nehazejte je do jednoho pytle - "Cista" verbez mi vadi vic.

Take nemem rad cestovani za techto podminek. Dokonce dokazu pochopit povrchni pohled tech damicek - jsou proste asi jen hloupe a v zivote asi nezazily nouzi nebo pad na dno a netusi cim takovy clovek musi prochazet aby vubec prezil (zastavam se delniku ne fetaku).

Vic mi vadi ze je mezi nami velka spousta lidi kteri maji pocit ze jsou neco vic nez ostatni, take se tak chovaji a k ostatnim tak pristupuji. Vadi mi ze kazda 20ti leta pipina co si vezme cutalistu sedi na kozliku sveho LandCruisera, nad vsim ohrnuje nos. Za cenu jejiho kafe a dortiku dokaze ten delnik tyden zit. Ona ma s bidou stredni skolu nebo kadernicky ucnak a hlavy vypatlanou z modnich prehlidek ale ta "verbez" ma mnohdy doktorat nebo je skutecnym odbornikem v profesi ke ktere se diky predsudkum takovych blbek nedostanou a nas stat diky tomu nemuze vyuzit jejich potencial.

0 0
možnosti

Michael

26. 2. 2008 13:01
Stejně,

souhlasím s Vámi, stejně tak je pro mě verbež ten kdo opovrhuje nad "sockou" MHD, veřejnou dopravou atd... Bohužel zde v zemi lhářů, podvodníků a okrádačů (rekrutujících se bohužel většinou z těchto "živnostníčků" hrajících si na honoraci z našich daní - sami neplatí a podvodně odepisují a za naše nevydané účtenky) je opovrhování těmi obyčejnějšími snad největší v celé Evropě - málokdo si chce přiznat že v duchu je vlastně ještě větší šmejdík ač má nalakované nehty. Právě to je dle mě verbež,  líná verbež která denně zabíjí moje děti exhalacemi s připitomlěých autíček, aby si dokázali že jsou snad víc...... že oni nemusí do socky.... Je mi těchto lidí líto!!!

0 0
možnosti

Dalibor_S.

26. 2. 2008 21:44
Re: Stejně,

Z připitomlěých ! *ten překlep ti odpustím, ale 2. pád bys měl znát (co jsi měl "S" češtiny socko?)

0 0
možnosti

Dalibor_S.

26. 2. 2008 4:27
Jsou tu zákony EU ?

Nebo politici-papaláši jen hrabou peníze?Rv  Toť hlavním problémem! Jak to, že je v Česku načerno (?) zaměstnáváno tolik Ukrajinců, Ukrajinek a jiných z bývalého SSSR? Já doufal, že po obratu a vstupu ČR a SR do EU odtáhnou do (Y)!Díval jsem se do slovníku (poznámka níže): česky se píše verbež i přestože němčina ž (ani z angl. zh) nepoužívá.

0 0
možnosti

Dalibor_S.

26. 2. 2008 3:13
Kolik Vám je let paní Kláro?

Já se jen ptám, zda jste zažila srpen 68? Tenkrát k "nám" přišla opět tahle verbeš - a nebo jejich otcové

(jistě jste taky slyšela, jak se chovali někteří osvoboditelé v r. 45). Ale

tenkrát o ně bylo "postaráno"!:-© Vy si opravdu myslíte, že jsou všichni

"Bez rodiny, která doma čeká na majlant..."? A nebo, že všichni

"bojují o jedinou sprchu na patře"?

0 0
možnosti

Dalibor_S.

26. 2. 2008 4:36
Re: Kolik Vám je let paní Kláro?

[]Na obrázku vidím, že jste ještě "zajíček"V

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky