Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

F.

26. 1. 2008 6:27
Madame...

..mimo to, že s Vámi souhlasím, nemohu opomenot to, že se Váš spot četl velice dobře ! R^

0 0
možnosti

Saltos Alim

25. 1. 2008 15:44
K volbám

Dovolte abychom z  teoretického pohledu  a přání přešli k praxi -  mohla byste bezprostředně navrhnout pět jmen osob které by si zasloužily podle Vás  sedět na hradě? Jde o pouhý model s velkou variabilitou - ale pro zajimavost, jako námět pro Vás i pro jiné. 8-o

0 0
možnosti

km

28. 1. 2008 0:57
Re: K volbám

jak ráda bych napsala pět jmen, jenže ... dlouze přemýšlím a žádné jméno nenaskakuje, je to ale, doufám, momentální indispozice, mou favoritkou zůstává Helena Illnerová a pak samozřejmě existuje několik lidí, jichž si velmi vážím, jen nevím, zda jich není - nutno přiznat podobně jako Heleny ;-)Illnerové - na tuhle funkci škoda 

0 0
možnosti
T

tadybyl

25. 1. 2008 15:32
je to pravda

Souhlasím. Pokud mne paměť nešálí, ak současný prezident se vyjadřuje k počasí, k nejmenování toho nebo onoho, předává medaile a vázy atd.

Neslyšel jsem nějaké vyjádření k problémům a trablům obyčejných lidí u nás doma. Ani vyjádření ke korupci, zlodějínám. Když bue nadále zvolen, ať je. Je mně to jedno, protože vše se odehrává jen v politických kruzích Prahy a tam jde jen o dvě věci. O moc a peníze. Vliv na to mohou mít jen volby .

0 0
možnosti

outsider

25. 1. 2008 15:09
přímá volba

Přímá volba se změní v souboj médií, a tedy v konečném důsledku v souboj peněz ještě více než teď. Chtěla byste za prezidenta třeba Vladka Dobrovodského? To je můj oblíbený příklad snadno a rychle z ničeho vyrobené superstar. Kam se hrabe magistr Kelly.

S tou princeznou to není špatný nápad. Kdybyste do toho šla, slibuju Vám pomoc v kampani ;-)

0 0
možnosti

frank

25. 1. 2008 14:36
monarchii ano

s krásnou princeznou taky souhlasím,ale apolitický president je stejný nesmysl jako nealkoholický rum

0 0
možnosti

agent Smith

25. 1. 2008 14:14
Byl bych pro monarchii

Myslím, že přímá volba nic nevyřeší, hlavní slovo by stejně měli zase Švejnarové a Klausové. Proč se nevrátit k Českému království?

0 0
možnosti

Aneta Boudová

25. 1. 2008 13:56
podobný námět

mám v hlavě už několik dní, hezky jste to vyjádřila za mě, :-) každopádně mi ten humbuk kolem prezidentů už taky přijde nesnesitelnej, stejně s tim nic nezmůžeme, ať si myslíme cokoliv, ale stejně jako Vy, bych moc ráda... každopádně karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky