Diskuse

Pomóc! Dítě!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

forEd38

9. 8. 2011 14:21
hm

moc hezky napsano...R^

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

5. 8. 2011 1:50
Děti jsou jako pšouky

Každý snese jen ty svoje.

2 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

10. 8. 2011 22:30
Re: Děti jsou jako pšouky

Já nejsem vždycky až tak vyběravý... ;)

0 0
možnosti
PZ

0xf

4. 8. 2011 13:43
...

zajimave jak si zde rodice notujou ze deti vresti... jo u malych to chapu... ale tkovi ti pseudo hyperaktivni... kdysi receno vztekliny... to je chutovka... a jejich rodice povetsinou taky...

0 0
možnosti
MC

Machalu

4. 8. 2011 13:57
Re: ...

Nedávno mi jeden pejskar se středním pudlem rekl: "No, je to pes, tak štěká!"

Bylo 5h ráno, pes štěkal jako pominutej a sbíhal schody v paneláku ze třetího patra a já se "páníčka" zeptal, jestli by nešlo pejska trošku zkrotit.....

0 0
možnosti
MC

Machalu

4. 8. 2011 11:41
Je to dobře nebo špatně?

Děti mám, tak si myslím, mohu tuto problematiku subjektivně a možná i objektivně hodnotit.

Když vidím fiflenu s kočárkem, jak si to vykračuje na vysokých podpadcích, v "ideálním" případě má přes rameno stylovou kabelku "podpažďovku", v jedné ruce, kterou současně postrkuje kočárek, dámské cigárečko a v druhé zase stylový designový telefon, tak se, bohužel, nemohu ubránit myšlenkám na nucenou sterilizaci či jiné radikální řešení. Možná to zní krutě, ale skutečně, někteří lidé by asi děti mít neměli a to hlavně právě kvůli  těm dětem. Protože rodiče si nelze vybrat, z miminek v kočárcích těchto fiflen pak obvykle vyrůstají řvoucí děti  toho typu, který je popsaán v článku.

Ne, že by moje děti nezlobily a vždy a za každých okolností se slušně a bezchybně chovaly, ale to co občas člověk vidí, s tím se to nedá srovnávat. A jelikož to není vina těch dětí, ale rodičů, tak je to hodně smutné. Bohužel ty děti nemají na výběr a v čem vyrostou, to si do života odnesou, kruh se uzavírá.

0 0
možnosti
MI

Maxx IV.

4. 8. 2011 11:53
Re: Je to dobře nebo špatně?

takže ty neschopné matky se poznaj podle podpatků, stylové kabelky a mobilu, jo?

0 0
možnosti
M

MikiInSpain

4. 8. 2011 11:23
deti

Nejvic nesnasim matky, co si zajdou na kafe do stejne kavarny jako ja a zatimco evidentne relaxuji a povidaji si s kamaradkou, jejich spunti litaji vsude kolem, desne rvou, prevraceji zidle a podobne a jim je to uplne jedno. Vsechny ostatni hosty to obtezuje, ale samozrejme se jim to nikdo neodvazi rict, protoze "Podivejte jak jsou roztomile.." ! Spratci jedni nevychovani, rodice i deti. :-P

0 0
možnosti
F

flavy

4. 8. 2011 11:13
Stačí vlastní….

Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš? Kravatu. Tati, co to máš?

Samozřejmě, že dobří ví, co je kravata. No, alespoň u toho neječí….

0 0
možnosti
MC

Machalu

4. 8. 2011 13:54
Re: Stačí vlastní….

Doporučuji změnit zaměstnání na takové, kde není nutné dodržovat "dresscode" :-)

0 0
možnosti
JJ

jita

4. 8. 2011 10:39
Na dovolené

jsem viděla scénu. Jdeme s mužem po cestě, proti nám několik skupin lidí. První dva jdou klidně. Za nimi rychle paní s prázdnými golfkami. Za ní se snaží běžet cca 2 leté dítě. Běží, brečí a volá mami mami a ještě něco čemu jsem nerozuměla. Když míjíme paní s golfkami, dá se do běhu a směje se nahlas. Dítě zvyšuje volání i brekot. Za dítětem jdou další lidé a celé scéně se smějí.

Nevím jak to začalo. Viděla jsem jen malé velmi vyděšené dítě, kterému utíká maminka a ono neví co se děje a všichni se bavili. Jak mohli. Dítě vědělo, že nemůže matku dohonit. Ona mu utíkala. Ve dvou letech je maminka stále středem jeho světa. Jakmu mohla tohle dělat?? Copak to nechápe. Jestli to byla legrace, tak velmi ubohá, jestli to byl trest, tak naprosto nevhodný.

0 0
možnosti
LH

Mouchard revival

5. 8. 2011 5:25
Re: Na dovolené

s takovouhle matkou je třeba zacházet jako s květinou! nařezat, svázat a hodit do vody...

0 0
možnosti
HM

ellinor

4. 8. 2011 9:10
cizí děti jsou fakt mor:-)

Můj hyperaktivní syn a jeho 20timinutové záchvaty vzteku bez příčiny nás několikrát vykázaly z MHD. Chápala jsem, že to ostatní obtěžuje, ale nedalo se opravdu dělat NIC. Jednou jsem takové dítě viděla jet autobusem s babičkou, která místo aby ho uklidňovala, začala mu nadávat a bít ho - evidentně se za něj styděla. Nejradši bych teknrát ubalila jednu já jí.

Ale je fakt, že cizí uřvané děti se snášejí těžko - nejhorší to bylo v době, kdy jsem si horko těžko sehnala hlídání pro ty svoje dvě, abych šla ven s kamarádkou. A v restauraci pobíhalo otravné rozmazlené dítě, jehož rodiče nás nutili rozplývat se nad tím, jak je rozkošné.

Prosím, myslete na to, že vaše dítě je roztomilé jen pro vás!

0 0
možnosti
HM

ellinor

4. 8. 2011 9:10
cizí děti jsou fakt mor:-)

Můj hyperaktivní syn a jeho 20timinutové záchvaty vzteku bez příčiny nás několikrát vykázaly z MHD. Chápapal jsem, že to ostatní obtěžuje, ale nedalo se opravdu dělat NIC. Jednou jsem takové dítě viděla jet autobusem s babičkou, která místo aby ho uklidňovala, začala mu nadávat a bít ho - evidentně se za něj styděla. Nejradši bych teknrát ubalila jednu já jí.

Ale je fakt, že cizí uřvané děti se snášejí těžko - nejhorší to bylo v době, kdy jsem si horko těžko sehnala hlídání pro ty svoje dvě, abych šla ven s kamarádkou. A v restauraci pobíhalo otravné rozmazlené dítě, jehož rodiče nás nutili rozplývat se nad tím, jak je rozkošné.

Prosím, myslete na to, že vaše dítě je roztomilé jen pro vás!

0 0
možnosti
PN

burden

4. 8. 2011 8:56
z druhé strany

Jsem chlap. Mám řvavé dítě. Občas vidím, jak hystericky ječí až je rudé. Vím, že mu nic není, že má jenom vzteka. Když jsem mezi lidmi (jak popisovaná scéna) a můj drahý potomek předvádí něco podobného neřeším ho, neb vím, že pozorností se jek jenom zvyšuje. Akorát když už se tváří okolí OPRAVDU VELMI NASRANĚ tak používám následující trik: Hezky a v pohodě se usměji a řeknu: "Viďte že je to hezký, jak si to miminko spokojeně brouká." Už se mi stalo, že nějaká baba měla po tomto výroku hysterák, ale obvykle lidi hážou nesmírně zajímavé xichty.

0 0
možnosti
LH

Mouchard revival

4. 8. 2011 9:02
Re: z druhé strany

tak u mimina, resp. u dítěte do cca roku ten brekot a řev moc neovlivníte a opravdu jenom asociál to snad může mít tomu dítěti za zlé, horší je to s těmi většími, kde selhávají rodiče...

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky