Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Bígl

12. 2. 2011 15:47
Klánovice?

Tipuji to na Klánovice, bydliště autorky na Květnici. Nebo mi to alespoň připomíná, co znám. Protože zde bydlím. Já jezdím tím jedním s těch cca 7 autobusů, co k nám do vsi jezdí, syn jede se mnou, vystoupí před školou a já dojedu autobusem na nádraží. Ostatně s tímto způsobem dopravy jsme počítali, když jsme se za Prahu stěhovali. Vás to překvapilo? Člověk by řekl, že tohle si jeden zjistí, než se přestěhuje. A nakupovat každý den nejezdím, to by mě nebavilo. Jednou měsičně velký nákup, u obchodních center je míst k zaparkování dost.

0 0
možnosti
KM

km.

11. 2. 2011 20:08
díky

omlouvám se, že jsem nereagovala jednotlivě, ale flákám se díky jarním prázdninám po horách.. takže tímhle moc děkuju vem diskutujícím!

0 0
možnosti
MS

godman

8. 2. 2011 14:21
parkovani - nejen MP ale i nespolehlive busy prispivaji...

parkuju na stejnem nadrazi na vychode Prahy, teda aspon se domnivam dle v clanku zminenem bilboardu, na ktery tez pred prijezdem vlaku koukam kazdy den :-) priznam se, ze se bojim, ze se takto bude "oznackovavat" casem jedna ulice za druhou pobliz nadrazi, a ze tu zaparkuji pouze ti co jezdi na ranni vlaky. mozna za tim stoji mistni majitele domu kolem  nadrazi, kterym se ale na druhou stranu nedivim, kdyz maji kolem plotu denne parkoviste..

Nicmene vidim problem i trosku jinde,a to ze dost lidi jezdi autem na nadrazi jen proto, ze neni moc spoleh na busovou dopravu. dle jizdniho radu by vse melo fungovat idealne, na kazdy vlak navazuje bus a naopak, obcas zkousim dorazit na vlak busem a casto to bohuzel nedopadne: tuhle jel bus o 5minut drive nez mel, takze mi nezbylo nez mu od prechodu zamavat, jindy zas bus prijede o dost pozde ci neprijede vubec. klasikou je pak ridic prezdivany milionar vaclav,  ktery standardne vede po celou dobu jizdy bus rychlosti max 30 km/hod :-)

0 0
možnosti
KM

km.

11. 2. 2011 20:06
Re: parkovani - nejen MP ale i nespolehlive busy prispivaji...

:) jojo jsou to strasti, jak Vám rozumím;) klára m.

0 0
možnosti

vodní želva

3. 2. 2011 11:28
Zkusím hádat.

Kutná Hora?

0 0
možnosti
KM

km.

11. 2. 2011 20:07
Re: Zkusím hádat.

nene východ prahy

0 0
možnosti
PP

Vohon

3. 2. 2011 10:57
Pozor!!!!

Oni ti policajti nejsou jen "buzeranti".Před časem,když jsem parkoval u chodníku před naším domem,našel jsem ráno za stěračem předtištěný lístek Městské policie,která pilně kontroluje.Bylo na něm v příslušné rubrice rukou napsáno:"Děkujeme vám za správné parkování."(razítko a podpis nečitelný).Otočil jsem se,vrátil se domů a nalil si panáka...

0 0
možnosti
DM

Aretta

3. 2. 2011 12:08
Re: Pozor!!!!

To je pravda. A u mého parkování musejí fakt dost číhat, aby mi mohli pochvalný lístček dát:-)) Když nestojím "proti proudu", tak aspoň kolem na chodníku (nízký obrubník a led).

0 0
možnosti
KV

KarelV

3. 2. 2011 10:15
Vždyť se zamyslete...

neřešíte věci přímo, ale oklikou. - Policie vás trestá za špatné parkování. - Vy ale tvrdíte něco jiného (prý vás do Prahy posílá autem?!) - Proč se před problémy schováváte v nějakém blogu ? ...  ;-)

0 0
možnosti
A

AAA2

3. 2. 2011 10:21
Re: Vždyť se zamyslete...

aby bylo dost prostoru pro exhibice diskusnich chytraku.

0 0
možnosti
B

Busák

3. 2. 2011 9:54
Jen dotaz:

Byla jste se před napsáním tohoto blogu zeptat na služebně policie, z jakého důvodu špatně parkujete ? Protože jsem to z textu nikde nevyčetl. Jestliže neparkujete na zákazu, nezužujete profil komunikace tak, že byste nenechala předepsaný prostor, tak pak nechápu, proč by vás policie pronásledovala...

0 0
možnosti
A

AAA2

3. 2. 2011 9:58
Re: Jen dotaz:

Ze by treba policii oblibene parkovani na zeleni? To je v jejich podani i to, kdyz stojite na nejakem rozblacenem placku.

0 0
možnosti
RK

semelik

3. 2. 2011 9:50
zkuste se s někým domluvit, aby Vám z auta ukradl rádio

to naprosto spolehlivě zažene všechny policajty na míle daleko.

Už se mi to stalo třikrát, takže vím, o čem mluvím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky