Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JI

INDRJA

6. 9. 2008 21:20
Chválím

Moc pěkně píšete, děkuji.;-)

0 0
možnosti
J

Janka

5. 9. 2008 9:45
Všeho moc škodí

No já nevím. Moje teď už bývalá kamarádka byla nejdřív fajn normální holka. Časem začala používat v každé větě - úžasné, báječné, nejlepší a protože to ani náhodou nebyla pravda, nějak jsem ji přestala mít chuť vídat a utvrzovat ji v naprostých nesmyslech. Třeba to tak viděla, ale mě to s takovým člověkem nebaví. Nepřiznat si chybu a lakovat všechno na růžovo - to fakt nevydržím dlouho!

0 0
možnosti
HR

balalajka01

6. 9. 2008 22:00
Re: Všeho moc škodí

jj, moje kolegyně v práci se tvářila nejvíc usměvavě, happy a suprově v měsících, kdy se jí rozpadalo manželství, protože si manžel našel milenku.

Někdy (často) je za tím happy tvářením se něco úplně jiného, pravý opak.

0 0
možnosti
SO

osmera

3. 9. 2008 18:58
opak

Asi ma autorka pravdu.

Ale ja momentalne delsi dobu ziju v anglii a musim rict ze to jejich "mam se vyborne", "anglie je nejelpsi zeme", nasi fotbalisti jsou nejlepsi na svete (i kdyz se ani nedostali na mistrovstvi evropy), me uz tak leze na nervy, ze bych radeji slysel ze to za moc nestoji.

Ale proste tady je takovy spolecensky zvyk ze i kdyz se vas nekdo na pohrbu vasi matky zepta "jak se mas?" tak proste musite s usmevem odpovedet ze vyborne. A to je uplne hrozne.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

4. 9. 2008 20:40
Re: opak

proc?

0 0
možnosti
PK

PK66

3. 9. 2008 13:37
Je to tak ...

někde jsem četl hezké doporučení, kterého se držím ...

Když tě někdo chválí, zavři pusu a poslouchej ...a pak řekni prostě jen "Děkuji."

:-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

2. 9. 2008 23:25
děkuji a souhlasím s těmi předpisateli

kteří "najeli na metodu milý přístup k protivům" a autosugesce, že jsem to udělala dobře a stojí za to to říct. jinak se člověk marně uštve a nic není dost. buďme se sebou v pohodě. a budem i se světem.

0 0
možnosti
B

barborita

2. 9. 2008 20:58
moc pekny clanek

libil se mi clanek! je v tom kus pravdy....

0 0
možnosti
PO

Oriesko

2. 9. 2008 14:18
Vitejte ve svete Husakovych deti.

Nevybocuj z rady, radsi bud sedivy prumer, nehas co te nepali, drz hubu a krok.... to byla vychova deti v sedmdesatych letech. A to co popisujete vy, je myslenkovy a mravni stav teto generace dnes. Tak cemu se divit?

Sebevedomi bylo zaslapavano, ambice duseny, nadeje bidne... tohle se jen tak nezmeni, to je hluboko v nas. Takze slava KSC!

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

2. 9. 2008 12:44
Mistni zvyklosti = zadny problem

Je to spolecensky zvyk. Kazdy zeme ma sve. Treba Americani naopak tvrdi, ze se maji skvele a ze vsechno je OK a vubec nejlepsi na svete, i kdyz to neni pravda. Kazda zeme ma sve zvyky, je zajimave o tom napsat, ale nemenil bych to. :-P

0 0
možnosti
S

solidne.nejisty

1. 9. 2008 15:44
Další neobyčejně obyčejný článek paní Kláry.

Velmi příjemný začátek týdne u článku, který donutí člověka popřemýšlet o něčem, na co taky občas myslí. Co se kolem něj jen tak nepovšimnuto mihne a až o tom někdo napíše, pojmenuje to, všimne si, uvědomí si.

Souhlasím, že snahu nevyčnívat si neseme jako dědictví z dob kdy bylo nejjistější být průměrný. Na druhou stranu je mi bližší tradiční západoevropský skepticismus než americký optimismus za každou cenu.  Třeba ta Vaše známá opravu raději chtěla ty boty vedle, ale neměli je ve 38.

Vy jste ráda, že ..........lálaláá, žijí mé panenky z leporela.  Já zase, že ...........lálaláá, žije Klára Mandausová a píše príma články.        

0 0
možnosti
A

Arth-

31. 8. 2008 20:40
Čte se to hezky...

Myslím, že je to jako se vším: každej extrém je nezdravej.

Když o tom tak přemýšlím - když se pod jedním článkem sešla série oslavných komentářů nás, pánu čtenářů, k Vašemu zevnějšku - taky jste to vehementně popírala! Takže jste taky "věčnej stěžovač"?

:-)

0 0
možnosti
KM

km.

31. 8. 2008 21:03
Re: Čte se to hezky...

částečnej :-)), ale už jsem se fakt naučila říkat: teda ty kytky mám opravdu pěkný a všude vyprávím, že dcera je matematickej génius (ale abych to zase nepřehnala, že :-)))  

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky