O slavné pindulíně

Řeč je o reklamě na dámské holící strojky. O té momentálně slavné reklamě, roští musí pryč, pindulína není líná, nebo jak to v ní je. O reklamě, za kterou by si její autoři zasloužili od výrobce metál. Z růžového zlata.  

Nechci psát o tom, jestli je ona pindulínová reklama trapná, veselá, vtipná, úžasná, urážlivá, pitomá. Kdeže.. Jen upřímně přiznávám, když už jsme u reklam, že můj táta a já máme některé docela rádi. Svoláváme se k televizi, když běží klip na jakési odmašťovadlo nádobí a obrázky paní se zcela zas… pardon  zasviněným WC (proti kterému byl záchod v Trainspottingu bidetem anglické královny):. „Pobéééž, zas tam jsou bordeláři Adámkovi/bába v rukavicích". A já kdysi milovala jednu na sprej proti hmyzu, kdy chlapeček s výrazem dobrohloupého trulanta obcházel nebožáky v okolí s otázkou „Už jsi namazanéj? A oni odpovídali „Jsem namazanéj“. Nebo tak nějak.

Zkrátka nechci hodnotit narůžovělé dílo samotné. Nechám to kreativcům a všem, co si myslí, že tomu opravdu rozumí.

Jen jedna věc mi nejde do hlavy. Že se tolik řečí namluví zrovna o tom, že se ženy holí. ??? Že právě okolí jejich vagíny dalo vzniknout tolika výkřikům, rozborům a analýzám (ženy se bouří, feministky řičí, muži se culí, nojono, taky smolím blog:-), snad jen vačice opossum se ještě nevyjádřila) a že klip koluje po facebooku možná víc než britská šlechtická svatba.

Že právě toto okolí je najednou tak skandální. Vždyť je to stejné okolí stejné vagíny, o kterém se povídá, píše a ukazuje se den co den na stejných serverech a vlastně, kde se dá. In natura. A kdyby jen okolí…

Připadá mi to podobně fascinující a objevné, jako kdyby někdo na konci šedesátých let začal pištět, podívejte támhleta paní si oblékla minisukni!

No nic. Jen té kočky v závěru je mi trochu líto. Že nevíte jaké? Tak už se na tu reklamu konečně taky koukněte.

Vždyť o nic jiného přeci nejde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Klára Mandausová | pátek 6.5.2011 8:59 | karma článku: 42,65 | přečteno: 25311x
  • Další články autora

Klára Mandausová

Duše z vosku

25.11.2014 v 9:09 | Karma: 33,80

Klára Mandausová

Moje medaile

29.10.2014 v 8:50 | Karma: 29,01

Klára Mandausová

Kam se poděla ženskost

17.6.2014 v 9:09 | Karma: 43,46

Klára Mandausová

Muži a muži

29.5.2014 v 13:49 | Karma: 28,08

Klára Mandausová

Paragrafy zdravého rozumu

28.5.2014 v 9:39 | Karma: 23,43