Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

edasek.de

5. 9. 2008 18:02
jeden...

...z nejlepsich clanku, co jsem posledni dobou cetl (a nejen na blogu idnes). diky Vam.

0 0
možnosti
KM

km.

13. 8. 2008 23:24
díky

díky všem za hezká slovaV

0 0
možnosti
EN

Ed28

13. 8. 2008 18:58
nic jineho neumite?

Hluchemu je tezko vysvetlovak jak spiva skrivan, slepemu je tezko popsat jak vypadaji kvety, stejne je asi nemozne vysvetlit Ms. Rybarove ze Klarino psani ma hlubsi smysl. Prave v ty Klariny trzv jednoduchosti psani je jeji velikost...

Drzim palecky Tvemu peru a cele rodine.

Hawe a wonderful day and smile.

Ed (PH.D) / California, USA

0 0
možnosti
JC

Jose Chroustal

6. 8. 2008 9:31
Paní Kláro, občas tady vletím

a jdu po Vás. Přečtu 3-4 Vaše články najednou a můžu říct, že čím dál lepší.  Myslím, že o tom přestě to blogerství je. Popisovat své ( na první pohled banální ) zážitky, vzpomínky, pocity a zároveň se zamýšlet nad důvody, motivy proč děláme to nebo ono. Analyzovat a zároveň se pokoušet o určité univerzální sdělení s notnou dávkou osvobozující sebekriky.  

Věřit se musí. I když je to k nevíře, víra v něco nebo v někoho (sebe sama) je základním pocitem, který stál u všeho podstatného, co se lidstvu kdy povedlo. Pouze nekritické, fanatické víry v jedinou pravdu,  jedinou stranu,  jedinou cestu bez odboček je nutné se vyvarovat. To potom vede ke spoustě nepravd, k pocitu, že člověk nemůže věřit nikomu a ničemu.

Přeju hodně štěstí Vám , Vaší velké tlapě a celé medvědí rodině.      

0 0
možnosti
F

flame

6. 8. 2008 10:04
Re: Paní Kláro, občas tady vletím

dokonale napsánoR^........ s tím já osobně nemohu jinak, než beze zbytku souhlasit.

0 0
možnosti
S

Semper2

4. 8. 2008 21:46
Díky za Vaše psaní - hned mám lepší spaní...

Krásnej text. A z toho srovnání s Javořickou si nic nedělejte, anebo spíš dělejte: Vy byste se vlastně mohla začít docela naparovat.

Určitě lepší Javořická, než soudruh Josef Rybák, zasl.umělec...

Ale když už se tady debatuje o Hochliteratur, přečtěte si knížku Grahama Greena Moc a sláva (orig. Power and Glory), Vyšehrad Praha 1990,

Karma jest u Vás K. ,obligatorní!R^:-)

0 0
možnosti
A

Arth-

4. 8. 2008 17:33
Paní Klárko, nic si z p.rybářové nedělejte...

Jednak podle některých obratů bych hádal, že je to vlastně chlap... a jednak podobat se Vlastě Javořické - tedy psaním - není žádná hamba!

Byla to vesnická paní, na jihu Čech, a psala pro vesnický lidi...  ale byla dost rezolutní na to, aby napsala otevřenej (?) dopis Stalinovi - v důsledku čehož pak její knížky vyšly všechny najednou až po roce 1989...  ;-)

Vlastně ale máte skutečně něco společného...  většina jejích knižek je prostě jen sdělení toho, co té dámě šlo hlavou a srdcem - bez aspirací na "hlubokou literaturu" nebo na umění...  no a tohle je blog! Takže taky žádný umění, ale povídací fórum...  a Vaše příspěvky se čtou opravdu dobře...  i pánovi ve středních letech. ;-)

0 0
možnosti
MR

Martina 77

4. 8. 2008 15:53
Hezky napsané

:-)karma !!

0 0
možnosti
MH

Markéta H.

4. 8. 2008 15:48
Mně se

váš blog líbí, Javořická neJavořická ;-D

Čím víc "věřících" bytůstek mám doma, tím víc se mi daří neklepat a taky věřit. a je to někdy prima :-)

0 0
možnosti
P

p.rybarova

4. 8. 2008 8:32
Kláro, a nic jiného neumíte?

Kláro, již několikrát jste si zkusila, jaké to je, psát jako V.Javořická. Prosím, zkuste napsat také něco, kde ukážete, že máte mozek. Nebo se tady co nevidět ukáže nějaký chlapec, který napíše, že jsme slepice. A nevím, jak bychom mu vysvětlovaly, že to není pravda.

0 0
možnosti
KM

km.

4. 8. 2008 8:35
Re: Kláro, a nic jiného neumíte?

nevím, kdo je V.Javořická:-)

0 0
možnosti

Peyrac

4. 8. 2008 2:27
sociolog profesor Halík

Určitě znáte knihy pana Halíka, který kdysi pracoval v protialkoholní léčebně U Apolináře v Praze.Jako sociolog a dlouho i teolog je pověřeným zástupcem Vatikánu pro "komunikaci" s nevěřícími;-) Takže má plnou kvalifikaci, aby nás přesvědčil-jak psychologicky výhodné je věřit. Věřící lidé se statisticky významně dožívají vyššího věku.Tomu můžete věřit a nemusíte. O-věřte si to.Nemají totiž tolik zbytečných strachů a stresů jako běžná populace, která potřebuje psycholgy a nyní hlavně i psychiatry.Aktuální článek související s tématem http://zpravy.idnes.cz/nenechte-si-vymyvat-mozek-radi-tomas-halik-f2c-/domaci.asp?c=A080321_132204_domaci_ton   Jinak je profesor sociologie Tomáš Halík prezidentem České křesťanské akademie.Věřte ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky