Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Sir Humphrey

23. 10. 2009 18:57
jste moc hezká na to být porád chytrá

:-)

0 0
možnosti
EN

Ed28

11. 10. 2009 6:30
pod-duvody

Klarko... moc hezky, lehoucko si to vystihla a napsala.... i s tou poznamkou v diskusi. Pan prezident se asi poradil s pritelem Putinem kteremu sjednocena Evropa vubec nevoni. Je to sasek na kvadrat celemu svetu na smich. Kdyz se mu tam neco nezdalo tak to mel vysypat uz davno. Podle odborniku to se sudetakama nema nic spolecneho. Zel v Cesku mu spousta lidi porad fandi...R^

0 0
možnosti
DA

don Alojz

12. 10. 2009 12:25
Re: pod-duvody

Já se jen těším,až Ti byt vykradou arabští běženci ty sjednotiteli.Klaus možná není úplně top prezident,ale až nám bude vládnou Sarkozy nebo jinej zakomplexovanej bl-beček tak už neřekneš ani popel,protože na to nebudou páky.

0 0
možnosti
KM

km.

10. 10. 2009 17:01
hej

vy všichni, co obhajujete prezidenta, nic ve zlým, ale po včerejšku bych to napsala ještě ostřejc, jde o to, že tak účelový a nízký argumenty, který jsou v kauze používány, spíš zneužívány, jsou děsná ostuda, řekla bych nehodná prezidenta, svoje výhrady mohl říct už dávno mimo jiné a tahat do toho majetek sudetských němců, tedy otázku, na kterou je většina lidí hodně citlivá, je pod úroveň, ale jinak, bravo mediálně skvělé, prezidentská kanceláři, lépe jste to vymyslet nemohli, když na sebe chce upozornit třetiřadá modelka, ukáže v novinách s velkejma titulkama prsa ... přes některé výhrady jsem si nikdy nemyslela, že je prezident třetiřadá herečka ...

0 0
možnosti
DA

don Alojz

12. 10. 2009 12:26
Re: hej

a wo co de Tobě,woe???

0 0
možnosti
K

Komik1

5. 10. 2009 19:36
Kolikrát?

Kolikrát jsi si smlouvu pečlivě přečetla i s dodatky, že jsi pro ní tak zapálená. Jednou? Dvakrát?To už jí tak přesně rozumíš?Osobně si myslím,že jsi ji nečetla ani jednou.A všichni ti přikyvovači, také ani jednou.Jenom cancáte a nevíte co to znamená.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

8. 10. 2009 16:19
Re: Kolikrát?

Od toho si přece volíme politickou reprezentaci, ne? Aby to četli za nás a my se o to nemuseli starat. Tak je to normální. A jestli jsme si je zvolili špatně a oni nám teď cpou něco škodlivýho, naše chyba. Mimochodem: i kdyby v Lisabonské smlouvě bylo - jakože to tam není, - že všechny zákony se budou od teďka vydávat v Bruselu, já jsem pro. Žádnej EU-ouřada totiž nemůže být horší a "zlobbovanější" než naši Paroubkové a Topolánkové a i ti čeští europoslanci jsou, zaplaťpámbů, v tom europarlamentu hodně, hodně naředění europoslancema z civilizovaných zemí. Proto: Vzhůru do Evropy! 

0 0
možnosti
DA

don Alojz

5. 10. 2009 16:20
...

Já Ti nevím Klárko,jestli by ses měla pouštět do témat ve kterých EVIDENTNĚ nejsi doma.

0 0
možnosti
AH

nyny.

5. 10. 2009 13:35
ošklivá smlouvička

no asi bych s ní v zásadě neměla problém, ale přesně do okamžiku, nežli začal nátlak. Takže se ptám proč a komu to tedy slouží. A na nátlak a výhrůžky jsem echt háklivá, takže nechť se s ní jdou vyfotit a doufám, že préza a jeho paličatost bude alespoň k něčemu dobrá z mého čistě subjektivního pohledu.

0 0
možnosti
Z

Zebin

5. 10. 2009 12:13
podprezident

myslím, že je to jen symbol, našich provincionálních, nezralých a málo sebevědomých politiků bez jasné, pokud vůbec nějaké, vize. Typickým úkazem je jejich zásadně jiný názor, jedni pro např. radar, druzí zásadně proti. Pak zakopání v pozicích a vyjednávání, když my vám tohle, tak my vám tohle................... trapné české politikaření...................... levo nebo pravo, v tom nehraje žádnou úlohu

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 10. 2009 12:57
Re: podprezident

No...  vlastně jo - ale právě z tohoto pohledu ja pan prezident čestná vyjímka...

I když s ním v některých bodech nesouhlasím nemůžu mu upřít, že más vou vizi, pořád stejnou vizi! A sleduje její naplnění...

P.S.: v otázce Lisbonské smlouvy s ním souhlasím 100%...  je to paskvl ohrožující všechny - a sloužící jen Německu, Francii a úředníkům v Bruselu.

Překvapivě by sloužila trochu i ku prospěchu Velké Británie - a přesto právě ta se snaží ji zarazit...  ;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 10. 2009 10:59
Jo-o, milé a žertovné...

ale přesto nesouhlasím.

Hezky se to čte - ale přesto je to věcně jinak: než důsledky Lisabonské smlouvy "dopadnou", stejně už nebude prezidntem - tedy ani podprezidentem...  :-)

Lisabonská smlouva je prostě ústava čtvrté velkoněmecké říše... a odpor vůči ní je v zájmu nás všech... nebo teda většiny.

V.Klaus má za úkol to "podržet" jen do jara - a pak to předat Británii... a ta už si s tím poradí.

V tom Irsku bylo pro 67% při 53% účasti...  takže něco podobného, jako "drtivé volební vítězství ČSSD v krajských volbách"...  ;-)

0 0
možnosti
RP

kikulin

5. 10. 2009 12:11
Re: Jo-o, milé a žertovné...

Tady je protiargument: "Většina Čechů zastává názor, že by parlament měl schválit Lisabonskou

smlouvu. Pro přijetí nejnovější podoby evropské ústavy se v průzkumu

STEM vyslovilo 64 procent dotázaných."

0 0
možnosti
RP

kikulin

5. 10. 2009 10:33
Já dávám karmu! Milé až žertovné.

Milí diskutující, nebuďte tak zažraní sami do sebe a zkuste trochu nadhledu.

0 0
možnosti
VK

Kestrel

5. 10. 2009 8:49
Argumenty???

V posledni dobe mi chybi tlacitko anitikarmy. Snazim se pochopit proc nekdo podporuje LS a nenachazim odpovedi. Autorka zrejme nesnasi Vaclava Klause a povazuje Tonyho BlairaRv za lepsi volbu.

Pak je to treba jasne napsat ... 8-o

Proti gustu zadny disputat ... i kdyz se nam ten Brusel stava vymenkem odpolezenych politiku, ktere doma nechteji ... ;-(:-P

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 10. 2009 11:00
Re: Argumenty???

A to že Tony Blair není zdaleka ten největší průšvih, kterej by nás mohl potkat...  ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky