Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Bětka

25. 5. 2009 13:59
Druhá strana

každá mince má dvě strany

taky se pohybuji mezi lidmi a občas mám chu´t zařvat :A DOST! Média mají obrovskou moc a co se řekne v Loskutákovi nebo u Přemka,to je svaté a to nelepší.Zákazníci jsou tak nabití informacemi z internetu,že už nevstřebají fakt,že u nich to něco fungovat nebude nebo jen za akových a takových podmínek.A ještě dávají najevo,že já jsem ta blbá,protože v televizi říkali to a to a to je zákon.Jsem asertivní člověk,ale nebýt slušného vychování...tak by v jednom otvoru bylo přeplněno.:-)

S úředníky problém nemám,vcházím s úsměvem a slovy: vůbec si nejsem jistá,jestli mám vyplněné správně.... úředník si řekne,že přišel další blbec,co potřebuje zachránit.

0 0
možnosti
N

na.mor

25. 5. 2009 12:51
Už i nadpis potěší

Když mi problikl název článku v okénku Outlooku nevěřil jsem vlastním očím :-), ale bylo to (jako vždy) fajn, děkuji a  karma.

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

25. 5. 2009 11:37
Tak tak,

čím větší blbec, tím víc na sebe upozorňuje:-/ Kdysi jsem pracovala s lidmi (obchod, různá klientská oddělení), dnes si už radši smolím své účetní výkazy a lépe spím:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky