Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

25. 2. 2010 22:49
takže

jediným sdělením sáhodlouhého článku je že nenávidíte Paroubka? to tedy nic moc

0 0
možnosti
A

Arth-

27. 2. 2010 19:24
Re: takže

1. Ten článek právě není sáhodlouhej...

2. To je ale DOBRÝ sdělení!! :-P

0 0
možnosti
A

Arth-

25. 2. 2010 18:46
Já to říkám pořád:

blog má být krátkej...  abych si na konci pamatoval, jak začínal.

;-)

S tímhle Vaším souhlasím...

Jen se obávám, že svou část voličstva ty laciné sliby vždycky najde. Jde jen o to, kolik jich bude...

:-/

0 0
možnosti
IH

tantemici

25. 2. 2010 13:54
Bezvadně napsáno.

Hezký den přeji a dávám karmu. IH

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

23. 2. 2010 18:25
Totéž tvrdím roky.

Možná jsem cynik, když předpokládám, že šmejdi se najdou všude, a tudíž se rádi přilepí k jakékoli vládní partaji. Rozhoduji se podle toho, k čemu v řízení státu směřuje. R^

0 0
možnosti
9

999666999

23. 2. 2010 9:54
Jen bych rozlišoval,

co je špína a co fakt, jako např. opencard.;-D

0 0
možnosti
PP

ippokorny

23. 2. 2010 14:01
Re: Jen bych rozlišoval,

To je krásná básnička .. zkuste si to přeříkat...

0 0
možnosti
M

Myst_cz

23. 2. 2010 9:49
Dobře napsané!

Dobře napsané! V dnešní době je hodně složité si vybrat z přemíry těch "lákadel", které nám naše strany nabízejí....a proto nezbude než si pečlivě vybrat z té nejmenší hromady zla, které nám strany chystají. Je těžké se rozhodnout pro to nebo ono, ale je možné si některé věci rozumně zdůvodnit či se na ně podívat i očima lidí z jiných států kde daná věc funguje či naopak nefunguje a pak je tak trošku brát jako nevyhnutelné a tím se s nimi smířit...a nad některými holt musí člověk zaskřípat zuby a věřit, že to tak být musí a nebo taky ne a pak už zbyde jen možnost se do toho vložit třeba tím, že se bude někde angažovat a snažit se věci změnit....

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

23. 2. 2010 10:06
Re: Dobře napsané!

proc volit mensi zlo? Stran jsou desitky, nejen tech 5 neustale omylanych. Nerikejte, ze si mezi tou pulstovkou stran nevyberetene mensi zlo, ale to vase dobro?

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

23. 2. 2010 9:44
bohuzel je to tak,

ted uz fenomen negativni kampane narostl tolik, ze uz se neresi, jaky ma kdo program a zamery pro vladnuti, ale jak TI ONI jsou spatni, zli a vseobecne fuj. Ona nakonec ta negativni kampan vyhovuje vsem - nemusi resit takove blbosti, jako je program a zaroven tim padem nemuzou porusovat zadne predvolebni sliby - vzdyt zadne nedali, jen snusku nicnerikajicich hesel.

Reseni je, dle meho, v tom a/ rozhodne jit k volbam, nerezignovat a za b/ volit neparlametni stranu. Jen tak si politici uvedomi o kolik hlasu prisli, kolik lidi priste muze stat proti nim. Kdyz se k volbam nepujde, jen si budou myslet (nebo prezentovat), ze kdyby ti nedosli k volbam dorazili, volili by prave je.

Hlavne je neskakat na demagogicke manipulace o vyhozenych hlasek, pokud budete volit tu onu stranu. Nejsou to vyhozene hlasy, jen lidi jsou manipulovani vyzkumy a nevoli podle sebe.

0 0
možnosti
MB

MacX

23. 2. 2010 9:21
Koho volit?

Paní Kláro, když se podíváte na dějiny trošku z nadhledu, zjistíte, že vždy a všude vládnou oligarchie. Revoluce, demokracie nebo diktatury jsou jen různé způsoby, jakými se ty oligarchie dostávají k moci. Ty metody ustavení elit se liší jen v efektivitě vzniku a fungování takové elity.

Elita v diktatuře je málo výkonná a těžko odstranitelná. My v ČR a v Evropě máme demokracii protože věříme, že je to nejefektivnější způsob, jak se zbavit nevýkonné elity, která se drží svých privilegií zuby nehty.

Problém naší, české demokracie je v tom, že ty naše elity už tu jsou víceméně 20 let, na svá privilegia si zvykly a dělají - přirozeně - vše pro to, aby u moci zůstaly. Naše elita je už nevýkonná a zkorumpovaná. Nezbývá nic jiného, než ji vyměnit. Pokud to neuděláme, bude se celková výkonnost české společnosti snižovat. 

Je tedy, podle mne, primárně nutno nevolit současné politiky ani jejich recykláty (TOP09 nebo SPO). To je negativní výměr, pozitivně ať si každý vybere podle svých idejí.

0 0
možnosti
P

Paxa

23. 2. 2010 9:09
Bingo!

Naprosto se shodneme - taky se snažím volit toho, u koho je největší naděje, že mě prosté nechá žít a nebude se mi plést do života.

0 0
možnosti
L6

Lokutus 6

23. 2. 2010 8:52
...

tuto svazačku bych tipoval na fanynu poctivého Johna Rv;-€:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky