Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Turecko bylo (je) spojencem USA, IS, RF

Touto problematikou se zabývají nejen obyčejní lidé z celého světa, ale i politická garnitura západu, která způsobila svou agresivní politikou tento chaos nejen v Turecku.

Dnes už tato otázka není otázkou, protože politické hrátky západu dělají zásadní chyby a je jasné, koho bylo Turecko spojenec, koho je spojencem dnes a kdo se snažil o vojenský puč v tomto státě.

Když jsem v únoru tohoto roku upozorňoval v České televizi v pořadu ,,Máte slovo“ na politiku Turecka, člena NATO, který zásobuje Islámský stát zbraněmi a vykupuje levnou ropu od Islámského státu, byla tato fakta přehlížena a zamluvena panem Kalouskem do autu (viz zdroj níže). Upozorňoval jsem na to, že stát Severoatlantické aliance podporuje a financuje terorismus (viz zdroj níže), ale politické české loutky páchající západní lživou propagandu a evropské elity či mainstreamová média stále pozitivně tvrdily, jaký je Turecko strategický a důležitý partner Evropské unie a člen NATO.

Můj názor je ten, že je dnes více než jasné, že politika Turecka byla špatná pro občany celé Evropy, ale západním elitám se hodila do scénáře ,,prý“ konspiračních teorií. Je skutečně pravdou, že konspirační teorie neexistují, protože existuje konspirační praxe, kterou západní elity páchají a stále více dokazují. Spiknutí západních elit, podpora a financování Islámského státu skrze partnera NATO byla jejich cílem, proto probíhala stálá obhajoba turecké politiky do poloviny července, která byla ještě do této doby dle scénáře západu.

Veškeré dění do současné doby odkrývá tuto pravdu a velmi jednoduché vysvětlení. Prezident Ruské federace Vladimir Putin dokázal v Sýrii zničit veškeré cisterny, které dodávaly ropu do Turecka a zbraně Islámskému státu. Byly přerušeny všechny hlavní trasy tohoto byznysu mezi Tureckem a Islámským státem. Erdogan pochopil, že jeho strategický americký spojenec nedokáže skrze NATO vůbec nic. A že tento spojenec, který se nachází za Atlantikem, není spojencem, ale podlým a pokryteckým nepřítelem hrajícího si na mírotvůrce před celým světem, který jen využívá politiky určitých států na celém světě k uskutečnění svých plánů, a to včetně Turecka. Ilegální příjmy z ropy a byznys se zbraněmi s Islámským státem skončil a bohatí turisté zmizeli z tureckých pláží a veškerý legální obchod s Ruskem se vytratil. Bylo třeba obnovit spojenectví právě s Ruskou federací, respektive s prezidentem Putinem, který je za humny. A tak Erdogan napsal omluvný dopis do Ruska za sestřelené letadlo a přátelskému setkání Erdogana a Putina už nic nebránilo. Před touto schůzkou už americké tajné služby věděly, že Erdogan pošle k čertu celý západ, který zřejmě kvůli změně politického kurzu Turecka na východ, zorganizoval vojenský převrat v noci na sobotu 16. července 2016.  

Od nezdařeného puče v Turecku slyšíme stále z mainstreamových médií, jak Turecko není náš spojenec, že podporuje a financuje terorismus Islámského státu a všechny ulhané politické loutky v České republice říkají pravý opak než před půl rokem, protože se tyto informace hodí v současné době západním elitám, respektive západní placené propagandě. Ti samí politici, kteří zesměšňovali můj názor na politiku Turecka v únoru letošního roku, najednou hlásají to, na co jsem nejen já upozorňoval před více jak půl rokem.

Můj závěr na tuto problematiku je jasný. Erdogan se otočil se svou politikou na východ, což se nehodí současné agresivní politice západu vůči Rusku, která začala poukazovat teprve teď na pravdu. Ale tato pravda není už v současné době pravdou či realitou a je historií, protože tuto provázanost Turecka s Islámským státem prezident RF Vladimir Putin zničil vojenskou operací v Sýrii a tím dokázal Erdoganovi, že byznys skrze terorismus není ten správný politický, ani obchodní směr. Ten stejný politický směr, který spiklenecky hraje celý západ.

 

Zdroj :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/216411030520007/

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387657-islamsky-stat-ma-denne-milion-dolaru-z-ropy-zrejme-i-diky-turecku.html

 

 

Autor: Libor Malý | úterý 23.8.2016 7:07 | karma článku: 21,85 | přečteno: 477x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 735x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 467x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 246x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1814x | Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Komentátor Schmarcz se po extempore se Šlachtou dočkal vyhazovu z televize

20. června 2024  18:42

Televizní stanice CNN Prima NEWS ukončila spolupráci s komentátorem Martinem Schmarczem. Ten se při...

Silné bouřky jdou Českem, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  16:57

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

V Rusku soudí „čeljabinského maniaka“. Dívku věznil a znásilňoval čtrnáct let

27. června 2024  16:49

Soud v Čeljabinsku na Urale vyslechl dívku, kterou místní muž 14 let držel v zajetí a znásilňoval....

U Bříství na D11 prorazil kamion svodidla a skončil ve svahu. Omezil dopravu

27. června 2024  11:11,  aktualizováno  16:27

Na D11 mezi obcí Mochov a Bříství havaroval kamion. Prorazil svodidla, zároveň u něj došlo k úniku...

Řidič v Brně srazil školačku a z místa nehody ujel, pátrá po něm policie

27. června 2024  16:17

Osobní vůz ve čtvrtek odpoledne v Brně-Přízřenicích srazil dítě mladšího školního věku, podle...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1623x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik