Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že Erdogan podporuje al Nusru, pašuje ropu a nechá léčit zraněné islamisty je stará známá věc. Když to vim já, Vy a kdejakej novinář, je jasné že to ví i všechny vlády.

Taky je mi záhadou, proč nikdo nic nepodnikl. Ale určitě si nemyslím, že se celé NATO spiklo. Spíš si kladu otázku, co by se stalo, kdyby NATO Turecko vyhodilo?

Co by Erdogan udělal? Vzhledem k jeho sultánské samolibosti by se cejtil tak uraženě, že by chtěl všem ukázat zač je toho loket. A to by mohl jediným způsobem. Totiž začal by stavět vlastní atomovku. A to by teda byl velkej průser, protože v Turecku by nikdo nedokázal zastavit. Turecko je podle mne dneska násobně větší problém než celej IS. :-/

0 0
možnosti

Vic jak 'atomovka' by mohlo byt jeho hledani pripadnych 'pruseciku' s RF. Jedna za ruku vedena Frau zavedla EU do slepe ulicky, z ktere uz neni cesty ven.

1 0
možnosti

Nic se neblizi pravde vice, pokud ji primo neni, jako tento popis stavu veci zvanych 'nejen Turecko'. Velmi dobry clanek. A muzeme se tesit na dalsi.

1 1
možnosti
Foto

L10i64b87o31r 18M60a38l97ý

24. 8. 2016 23:48

Děkuji za pozitivní hodnocení.

0 0
možnosti
Foto

Severoatlantické aliance podporuje a financuje terorismus ;-D;-D;-DRvRvRv

1 0
možnosti

Zkusme spocitat, je-li to v silach algebry, kolik smajliku zabrani 'se rozjizdejicim noham NATa'.

1 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik